Tâlhărie pe Strada Bejan, din Deva

236

Doi tineri şi o femeie în vârstă de 63 de ani sunt anchetaţi penal pentru o tâlhărie comisă asupra unui bărbat de 32 de ani.

„În cursul zilei de luni, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva au organizat o acţiune ce a avut ca şi rezultat identificarea celor trei persoane, din municipiul Deva, bănuite de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei aceştia, în seara zilei de 14 iulie 2020, în jurul orei 22:30, au deposedat, prin violenţă, un tânăr de 530 de lei şi de un telefon mobil. Fapta a fost comisă pe strada Bejan, din municipiul Deva şi a fost sesizată în data de 15 iulie 2020, poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Deva”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Femeia de 29 de ani şi bărbatul de 30 de ani au fost reţinuţi preventiv, pe o durată de 24 ore, urmând să fie prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor preventive, a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara. Pe aceeaşi stradă de la marginea cartierelor Devei, alte două tâlhării au fost semnalate în ultimele zile.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.