Tâlhari reținuți de polițiști. Au atacat un bărbat, pentru a-i fura borseta

936

Pliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni au fost de un sesizați de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Lupeni, cu privire la faptul că a fost victimă a unei infracţiuni de tâlhărie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce mergea spre locuință, pe o stradă din municipiul Lupeni, a fost împins din spate, a căzut şi a fost lovit de mai multe ori cu picioarele, apoi i-a fost sustrasă borseta, în care avea mai multe bunuri personale (cartea de identitate, un card bancar, 10 lei, cheile de la locuință și un telefon mobil).

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată şi au demarat cercetări în vederea identificării prezumtivilor autori.

Luni, în urma activităților investigative și de cercetare și în urma unei acțiuni la care au participat poliţişti ai structurilor de investigaţii criminale, poliţie rutieră şi ordine publică, au fost identificaţi doi tineri, în vârstă de 19 şi 18 ani, ambii din municipiul Lupeni, bănuiţi de comiterea infracţiunii reclamate.

Cei doi au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să fie prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea luării măsurilor preventive.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *