Surpriza făcută de pompieri unui copil de șapte ani

547

Alex, un băieţel de 7 ani, dintr-un sat pierdut pe culmile munţilor Apuseni, a avut parte de o întâlnire pe care o va ţine minte toată viaţa.

Alex era cu caprele la păscut într-o poiană din apropierea casei când a văzut pe drumul abrupt, şerpuit şi.plin de gropi apropiindu-se o caravană cum nu mai văzuse niciodată. A alergat într-un suflet în întâmpinarea celor 7 maşini roşii de pompieri şi autoturisme de teren ale Staţiei Brad şi ale Clubului Sportiv Offroad Brad. S-a îmbujorat de emoţie şi ochii i-au sclipit când din maşinile mari au început să apară pompieri şi voluntari încărcaţi cu bunătăţi, jucării şi cadouri de Crăciun.

Alex s-a entuziasmat când a urcat la volanul autospecialei iar un pompier i-a arătat cum funcţionează pistolul de refulare a apei. I-a povestit ofiţerului că şi el este un fel de pompier atunci când, în perioada secetoasă, îşi ajută tatăl să umple fântâna cu apă cu ajutorul unei pompe.
Alături de Alex alţi zeci de copii şi seniori singuri ce trăiesc în satele izolate din comunele Ribiţa, Bulzeştii de Sus şi Blăjeni au fost vizitaţi de pompieri şi voluntari încărcaţi cu cadouri de sărbători.

ISU Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.