SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești

134

În perioada 3-7 mai, echipa OpticLine – dr. Angelescu  a participat la Congresul American Society of Cataract and Refractive Surgery (ASCRS), cel mai important eveniment din domeniul chirurgiei oftalmologice, care a avut loc la San Diego, SUA.

Congresul ASCRS reunește anual medici și profesioniști în domeniu, de pe tot întinsul globului, numărul vizitatorilor depășind câteva sute de mii. Evenimentul acoperă toate tematicile legate de intervențiile chirurgicale oftalmologice (cataractă, retină, glaucom, cornee), subiectele fiind împărțite pe simpozioane și workshop-uri, desfășurate în mai multe locații simultan.

 

Anul acesta, medicii care au pus bazele clinicii chirurgicale OpticLine Deva, dr. Daniel Angelescu și dr. Laura Angelescu, au participat la acest congres împreună cu o parte din

echipa lor, deoarece cursurile, cu un deosebit caracter educativ, au fost destinate atât medicilor oftalmologi, cât și personalului clinicii.

Toată echipa OpticLine a cules informații importante din acțiunile în cadrul cărora s-au prezentat cazuri speciale și cele mai noi tehnologii și soluții pentru intervențiile chirurgicale oftalmologice.

Pentru a aduce și mai multă perfecțiune în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale OpticLine, dr. Angelescu a achiziționat din SUA unul dintre cele mai moderne instrumente chirurgicale utilizate la ora actuală de mentorii din domeniu.

 

Pentru servicii medicale oftalmologice de specialitate puteţi suna pentru programare la următoarele numere de telefon:

0354 409 826 – Clinica OpticLine Deva, Bdul. Decebal, bl.M, la parter;

0744 922 606 – Clinica OpticLine Petroşani, Str. Avram Iancu, Bl.12, la parter.

 

 

Plus de experiență pentru medici, plus de sănătate pentru pacienți

 

Medicii Daniel și Laura Angelescu au mai participat la Congresul American Society of Cataract and Refractive Surgery și în aprilie 2018, la Washington, iar în aprilie 2019,  au efectuat un stagiu de practică și schimb de experiență la renumitul Spital Universitar din Iowa City. La categoria Oftalmologie, clinicile universitare Iowa City se află pe primele locuri, ca performanţă medicală, între universităţile din Statele Unite ale Americii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.