SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești

În perioada 3-7 mai, echipa OpticLine – dr. Angelescu  a participat la Congresul American Society of Cataract and Refractive Surgery (ASCRS), cel mai important eveniment din domeniul chirurgiei oftalmologice, care a avut loc la San Diego, SUA.

Congresul ASCRS reunește anual medici și profesioniști în domeniu, de pe tot întinsul globului, numărul vizitatorilor depășind câteva sute de mii. Evenimentul acoperă toate tematicile legate de intervențiile chirurgicale oftalmologice (cataractă, retină, glaucom, cornee), subiectele fiind împărțite pe simpozioane și workshop-uri, desfășurate în mai multe locații simultan.

 

Anul acesta, medicii care au pus bazele clinicii chirurgicale OpticLine Deva, dr. Daniel Angelescu și dr. Laura Angelescu, au participat la acest congres împreună cu o parte din

echipa lor, deoarece cursurile, cu un deosebit caracter educativ, au fost destinate atât medicilor oftalmologi, cât și personalului clinicii.

Toată echipa OpticLine a cules informații importante din acțiunile în cadrul cărora s-au prezentat cazuri speciale și cele mai noi tehnologii și soluții pentru intervențiile chirurgicale oftalmologice.

Pentru a aduce și mai multă perfecțiune în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale OpticLine, dr. Angelescu a achiziționat din SUA unul dintre cele mai moderne instrumente chirurgicale utilizate la ora actuală de mentorii din domeniu.

 

Pentru servicii medicale oftalmologice de specialitate puteţi suna pentru programare la următoarele numere de telefon:

0354 409 826 – Clinica OpticLine Deva, Bdul. Decebal, bl.M, la parter;

0744 922 606 – Clinica OpticLine Petroşani, Str. Avram Iancu, Bl.12, la parter.

 

 

Plus de experiență pentru medici, plus de sănătate pentru pacienți

 

Medicii Daniel și Laura Angelescu au mai participat la Congresul American Society of Cataract and Refractive Surgery și în aprilie 2018, la Washington, iar în aprilie 2019,  au efectuat un stagiu de practică și schimb de experiență la renumitul Spital Universitar din Iowa City. La categoria Oftalmologie, clinicile universitare Iowa City se află pe primele locuri, ca performanţă medicală, între universităţile din Statele Unite ale Americii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României