SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești

În perioada 3-7 mai, echipa OpticLine – dr. Angelescu  a participat la Congresul American Society of Cataract and Refractive Surgery (ASCRS), cel mai important eveniment din domeniul chirurgiei oftalmologice, care a avut loc la San Diego, SUA.

Congresul ASCRS reunește anual medici și profesioniști în domeniu, de pe tot întinsul globului, numărul vizitatorilor depășind câteva sute de mii. Evenimentul acoperă toate tematicile legate de intervențiile chirurgicale oftalmologice (cataractă, retină, glaucom, cornee), subiectele fiind împărțite pe simpozioane și workshop-uri, desfășurate în mai multe locații simultan.

 

Anul acesta, medicii care au pus bazele clinicii chirurgicale OpticLine Deva, dr. Daniel Angelescu și dr. Laura Angelescu, au participat la acest congres împreună cu o parte din

echipa lor, deoarece cursurile, cu un deosebit caracter educativ, au fost destinate atât medicilor oftalmologi, cât și personalului clinicii.

Toată echipa OpticLine a cules informații importante din acțiunile în cadrul cărora s-au prezentat cazuri speciale și cele mai noi tehnologii și soluții pentru intervențiile chirurgicale oftalmologice.

Pentru a aduce și mai multă perfecțiune în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale OpticLine, dr. Angelescu a achiziționat din SUA unul dintre cele mai moderne instrumente chirurgicale utilizate la ora actuală de mentorii din domeniu.

 

Pentru servicii medicale oftalmologice de specialitate puteţi suna pentru programare la următoarele numere de telefon:

0354 409 826 – Clinica OpticLine Deva, Bdul. Decebal, bl.M, la parter;

0744 922 606 – Clinica OpticLine Petroşani, Str. Avram Iancu, Bl.12, la parter.

 

 

Plus de experiență pentru medici, plus de sănătate pentru pacienți

 

Medicii Daniel și Laura Angelescu au mai participat la Congresul American Society of Cataract and Refractive Surgery și în aprilie 2018, la Washington, iar în aprilie 2019,  au efectuat un stagiu de practică și schimb de experiență la renumitul Spital Universitar din Iowa City. La categoria Oftalmologie, clinicile universitare Iowa City se află pe primele locuri, ca performanţă medicală, între universităţile din Statele Unite ale Americii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Operațiune DIICOT în Deva: „Arestare în direct”         Ecologizare cu liceenii voluntari în Parcul Dendrologic din Simeria         Un hunedorean, pe podium la Campionatele europene de Karate         Cum arată autostrada Lugoj – Deva, cu o lună înainte de deschidere         Sărbătoare la Mănăstirea Prislop         Accident rutier grav. Șoseaua devastată a Lacului Cinciș face victime         Cele mai recente imagini de pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Vestea mult așteptată de hunedoreni. A intrat în șantier drumul județean Hunedoara – Călan         Carmen Hărău, senator PNL: “Va cădea guvernul Dăncilă?”         WINKLER DESPRE PRIORITĂȚILE PPE. Finanțarea corespunzătoare a Politicii Agricole și celei de Coeziune         SĂNĂTATE “Donăm sânge pentru oamenii orașului”         Ștrandul Municipal din Deva își deschide porțile         Ministrul Răzvan Cuc pe șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva. Când vor fi gata Loturile 3 și 4         Mai puțini turiști în Retezat, după închiderea drumului spre Poiana Pelegii         O viperă uriașă găsită în Sarmizegetusa Regia, pe Soarele de Andezit         Tânăr de 17 ani înecat într-o baltă din Orăștie         TALIBANII ECO DATOREAZĂ SCUZE. APM Hunedoara a scos Râul Alb din aşa-zisul „pericol de moarte”         Exponatul lunii iunie 2019 la muzeul din Deva         Lansare de carte Dumitru Constantin Dulcan         Ce despăgubiri poate primi muzeul pentru matrița antică din Sarmizegetusa Regia