SUB SLOGANUL: VISION IS LIFE. OpticLine, încă un pas spre revoluționarea medicinei românești

În perioada 3-7 mai, echipa OpticLine – dr. Angelescu  a participat la Congresul American Society of Cataract and Refractive Surgery (ASCRS), cel mai important eveniment din domeniul chirurgiei oftalmologice, care a avut loc la San Diego, SUA.

Congresul ASCRS reunește anual medici și profesioniști în domeniu, de pe tot întinsul globului, numărul vizitatorilor depășind câteva sute de mii. Evenimentul acoperă toate tematicile legate de intervențiile chirurgicale oftalmologice (cataractă, retină, glaucom, cornee), subiectele fiind împărțite pe simpozioane și workshop-uri, desfășurate în mai multe locații simultan.

 

Anul acesta, medicii care au pus bazele clinicii chirurgicale OpticLine Deva, dr. Daniel Angelescu și dr. Laura Angelescu, au participat la acest congres împreună cu o parte din

echipa lor, deoarece cursurile, cu un deosebit caracter educativ, au fost destinate atât medicilor oftalmologi, cât și personalului clinicii.

Toată echipa OpticLine a cules informații importante din acțiunile în cadrul cărora s-au prezentat cazuri speciale și cele mai noi tehnologii și soluții pentru intervențiile chirurgicale oftalmologice.

Pentru a aduce și mai multă perfecțiune în ceea ce privește calitatea serviciilor medicale OpticLine, dr. Angelescu a achiziționat din SUA unul dintre cele mai moderne instrumente chirurgicale utilizate la ora actuală de mentorii din domeniu.

 

Pentru servicii medicale oftalmologice de specialitate puteţi suna pentru programare la următoarele numere de telefon:

0354 409 826 – Clinica OpticLine Deva, Bdul. Decebal, bl.M, la parter;

0744 922 606 – Clinica OpticLine Petroşani, Str. Avram Iancu, Bl.12, la parter.

 

 

Plus de experiență pentru medici, plus de sănătate pentru pacienți

 

Medicii Daniel și Laura Angelescu au mai participat la Congresul American Society of Cataract and Refractive Surgery și în aprilie 2018, la Washington, iar în aprilie 2019,  au efectuat un stagiu de practică și schimb de experiență la renumitul Spital Universitar din Iowa City. La categoria Oftalmologie, clinicile universitare Iowa City se află pe primele locuri, ca performanţă medicală, între universităţile din Statele Unite ale Americii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic         Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene