Studiu de trafic de 125.000 de lei pentru zona Colegiului „Regina Maria” din Deva

Primăria Deva plăteşte 125.000 de lei pentru întocmirea studiului de circulaţie în zona Colegiului Naţional Pedagogic „Regina Maria”.

„Studiul o să reglementeze organizarea circulaţiei în condiţii de echilibru între cererea de transport şi reţeaua stradală, pe termen scurt şi mediu. Documentaţia va fi elaborată în conformitate cu legislaţia în vigoare şi respectând prevederile Temei de proiectare şi Notei conceptuale”, a informat Primăria Deva, potrivit contractului atribuit societăţii Sigma Mobility Engineering, din Ploieşti.
Termenul de prestare a serviciului este de nouă luni calendaristice, iar firma va asigura consultanţă în cadrul procedurii de avizare până la aprobarea finală a documentaţiei care cuprinde elaborarea documentaţiilor necesare pentru un viitor proiect.
În luna august, Primăria Deva a achiziţionat de la aceeaşi societate, cu 133.000 de lei, elaborarea documentaţiei necesare (expertiza tehnică, studiul de trafic, calculul emisiilor GES, studii de teren, studiul de frezabilitate şi alte avize) pentru construirea unui traseu pentru biciclişti pe Bulevardul Decebal, Bulevardul 22 Decembrie şi zona adiacentă, proiectul urmând să fie depus pentru obţinerea finanţării nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.
Pistele de biciclete vor avea o lungime de circa 3,5 kilometri, iar investiţia va însemna şi un sistem de bike-sharing.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani         Turnul Alb al Castelului Corvinilor își recapătă strălucirea         Accident rutier pe Autostrada Lugoj – Deva         TIR-urile vor avea liber pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Teren sintetic de sport în curtea Școlii generale 7, din Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara va fi iluminată arhitectural. Reabilitarea mai așteaptă         Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități