Studiu de trafic de 125.000 de lei pentru zona Colegiului „Regina Maria” din Deva

Primăria Deva plăteşte 125.000 de lei pentru întocmirea studiului de circulaţie în zona Colegiului Naţional Pedagogic „Regina Maria”.

„Studiul o să reglementeze organizarea circulaţiei în condiţii de echilibru între cererea de transport şi reţeaua stradală, pe termen scurt şi mediu. Documentaţia va fi elaborată în conformitate cu legislaţia în vigoare şi respectând prevederile Temei de proiectare şi Notei conceptuale”, a informat Primăria Deva, potrivit contractului atribuit societăţii Sigma Mobility Engineering, din Ploieşti.
Termenul de prestare a serviciului este de nouă luni calendaristice, iar firma va asigura consultanţă în cadrul procedurii de avizare până la aprobarea finală a documentaţiei care cuprinde elaborarea documentaţiilor necesare pentru un viitor proiect.
În luna august, Primăria Deva a achiziţionat de la aceeaşi societate, cu 133.000 de lei, elaborarea documentaţiei necesare (expertiza tehnică, studiul de trafic, calculul emisiilor GES, studii de teren, studiul de frezabilitate şi alte avize) pentru construirea unui traseu pentru biciclişti pe Bulevardul Decebal, Bulevardul 22 Decembrie şi zona adiacentă, proiectul urmând să fie depus pentru obţinerea finanţării nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.
Pistele de biciclete vor avea o lungime de circa 3,5 kilometri, iar investiţia va însemna şi un sistem de bike-sharing.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”