Studiu de trafic de 125.000 de lei pentru zona Colegiului „Regina Maria” din Deva

Primăria Deva plăteşte 125.000 de lei pentru întocmirea studiului de circulaţie în zona Colegiului Naţional Pedagogic „Regina Maria”.

„Studiul o să reglementeze organizarea circulaţiei în condiţii de echilibru între cererea de transport şi reţeaua stradală, pe termen scurt şi mediu. Documentaţia va fi elaborată în conformitate cu legislaţia în vigoare şi respectând prevederile Temei de proiectare şi Notei conceptuale”, a informat Primăria Deva, potrivit contractului atribuit societăţii Sigma Mobility Engineering, din Ploieşti.
Termenul de prestare a serviciului este de nouă luni calendaristice, iar firma va asigura consultanţă în cadrul procedurii de avizare până la aprobarea finală a documentaţiei care cuprinde elaborarea documentaţiilor necesare pentru un viitor proiect.
În luna august, Primăria Deva a achiziţionat de la aceeaşi societate, cu 133.000 de lei, elaborarea documentaţiei necesare (expertiza tehnică, studiul de trafic, calculul emisiilor GES, studii de teren, studiul de frezabilitate şi alte avize) pentru construirea unui traseu pentru biciclişti pe Bulevardul Decebal, Bulevardul 22 Decembrie şi zona adiacentă, proiectul urmând să fie depus pentru obţinerea finanţării nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.
Pistele de biciclete vor avea o lungime de circa 3,5 kilometri, iar investiţia va însemna şi un sistem de bike-sharing.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Podul verde al Autostrăzii Lugoj – Deva, din ce în ce mai animat         Un adolescent în vârstă de 16 ani a distrus trei autoturisme         Afacerea unui contrabandist pusă pe butuci         Tragedie pe calea ferată, în stația Aurel Vlaicu. A murit o copilă de opt ani         Furtună violentă în Hunedoara – VIDEO         Nedeie în Ținutul Pădurenilor. Cea mai frumoasă sărbătoare a pădurenilor a animat satul Lelese         Cuplul criminal care a jefuit o casă de amanet din Hunedoara scapă de condamnare. Procesul va fi reluat         Bărbat tâlhărit pe o alee din Deva         Tânăr acuzat de tâlhărie         Accident rutier pe șoseaua Hațeg – Hunedoara         Zona de agrement Râușor va avea rețea de apă și canalizare         O MÂNĂ SPALĂ PE ALTA. Cazul cu „slugi la directoarea liceului”, închis în coadă de peşte         Ziua Iei românești și Sânzienele, celebrate la muzeu         Carmen Hărău: „PSD-ALDE lasă în voia sorții legea pensiilor”         Sens giratoriu nou la intrarea în Petroșani         Accident mortal pe centura Petroșaniului         MINTIA = CONTINUITATE. Despre soarta Termocentralei, varianta oficială a Ministerului Energiei         Biciclist mort într-un accident rutier         MUZICĂ POPULARĂ. „Românaşii” Liceului de Arte Deva au făcut senzaţie în Franţa         Lucrările de reabilitare a Casei de Casei de cultură din Hunedoara vor fi scoase la licitație publică