Străzile din cartierele Traian Vuia, Micro 5 și Centrul Vechi vor intra în șantier

Consiliul Local Hunedoara a aprobat contractul de lucrări Subsecvent nr. 2 din cadrul proiectului privind reabilitarea sistemului rutier din municipiul Hunedoara. Investiția are o valoare de peste 4,3 milioane de euro și cuprinde străzile Ciocârliei, Mierlei, Aleea Parcului (toate din centrul vechi al orașului), Traian Vuia, Bulevardul Corvin, Str. Poștei (din centrul civic al orașului), Str. Zambilelor și Str. Privighetorilor (cartierul Micro V/1) și Str. Dorobanților și Ecaterina Varga (cartierul de case Ceangăi).
„Va fi reabilitată întreaga rețea de infrastructură stradală, cât și pietonală, vor fi create noi locuri de parcare și de asemenea, va fi reamenajat spațiul verde. Lucrările vor debuta după finalizarea Subsecventului nr. 1, respectiv zona O.M. (Aleile ICSH, George Topârceanu și Str. Dobrogeanu Gherea), unde se lucrează în prezent”, a informat Primăria Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 14 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori