STRAJA. Consiliul Județean Hunedoara continuă seria investițiilor care susțin dezvoltarea turismului

165

După finalizarea proiectului de introducere a canalizării în stațiunea Straja, demararea lucrărilor la proiectul de extindere a rețelei de apă potabilă și realizarea lucrărilor de întreținere a drumului județean care deservește zona, administrația județeană demarează proiectul de amenajare a unei parcări  în imediata apropiere a telegondolei.

Vineri, în ședința extraordinară convocată la ora 10.00, va fi supus dezbaterii și adoptării proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice faza DALI și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Modernizare și reabilitare drumuri, alei și parcări, Municipiul Lupeni – Zona 5” – Etapa 1. Anterior, în ședința din 30 iunie 2020, Consiliul Județean Hunedoara a aprobat încheierea contractului de asociere cu Municipiul Lupeni în vederea îmbunătățirii accesului și punerii în valoare a obiectivului turistic.
Potrivit proiectului, în zona Agrement, va fi amenajată o parcare în suprafață de peste 5.500 mp care va asigura 241 de locuri de parcare, valoarea investiției fiind de 1.499.995,30 lei.

În a doua etapă a proiectului, administrația locală din Lupeni va finanța lucrări de modernizare și reabilitare drumuri și alei (7.326.908,50 lei).

Consiliul Județean Hunedoara

Comentarii FB

comentarii


TAG


One thought on “STRAJA. Consiliul Județean Hunedoara continuă seria investițiilor care susțin dezvoltarea turismului

  1. Nicolae

    Sespre „URBANSM” atat la Straja cat si in Statiunea Parang , ce are de zis „Consiliul” ? 🙁

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.