Stradivarius Music Nights la Castelul Corvinilor

Teatrul de Artă Deva și Primăria Municipiului Hunedoara orgenizează Stradivarius Music Nights lLa Castelul Corvinilor. Evenimentul, aflat la a doua ediție, va avea loc în perioada 27 – 29 august 2018. Festivalul de muzică clasică „Stradivarius Music Nights by the Castle” se va desfășura în curtea exterioară a castelului, cu participarea unor artişti celebri la nivel mondial, precum: Răzvan Stoica, Kamerata Stradivarius Orkestra-Olanda, Marian Petrescu-Finlanda și Natasa Grujic-Suedia. Concertele din cadrul „Stradivarius Music Nights by the Castle“ se vor desfășura în curtea exterioară a Castelului Corvinilor.

Programul evenimentului este următorul: 27 august – Răzvan Stoica-vioară Stradivarius, Andreea Stoica–pian şi Kamerata Stradivarius Orkestra-Olanda; 28 august – Marian Petrescu -pian Classical Jazz, deținător al premiului Grammy; 29 august – Răzvan Stoica – Stradivarius,  Natasa Grujic – Suedia, Andreea Stoica-pian și Kamerata Stradivarius Orkestra-Olanda. Spectacolele vor începe la ora 20:30.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști