Stânga hunedoreană, în genunchi, din proprie aroganță politică. ACL Orăștie a mai câștigat doi consilieri locali plus organizația PRM… și adeziunile nu se opresc aici

Marți seară, 14 octombrie 2014, Alianța Creștin Liberală (ACL), filiala Orăștie, s-a întrunit într-o ședință în care s-au anunțat noile adeziuni politice și s-au dezbătut teme legate de campania electorală

molocea tineri pnl orastie

La ședința creștin-liberalilor orăștieni a participat și liderul ACL Hunedoara, Mircea Ioan Moloț. Principalele anunțuri făcute în cadrul ședinței au fost legate de noile adeziuni politice către ACL Orăștie, treceri care înseamnă inclusiv sporirea numărului de consilieri locali cu două persoane.

Intrările de ultimă oră, în PNL Orăștie, sunt președintele organizației municipale a PC, Cornel Nicolae Todea, președințele organizației municipale de tineret a PNȚCD, Mihai Molocea, cei doi fiind și consilieri locali, și Constantin Nicolae Stoica, liderul PRM-iștilor orăștieni. De notat că fiecare dintre cei care au trecut în deja noul PNL, fie a venit cu un grup masiv de membri, fie a anunțat că urmează ca grupuri de membri ai formațiunilor de proveniență să se înscrie, cât de curând, în PNL. Fostul lider al tinerilor țărăniști orăștieni chiar a venit marți seară, la ședință, însoțit de o parte din organizația pe care a condus-o.

 

„Am venit cu tinerețe și sinceritate să-l susținem pe Klaus Iohannis”

Mihai Molocea

Mihai Molocea

„Vreau să-mi exprim bucuria că ne-am alăturat unei echipe care, iată, se dovedește a fi puternică din toate punctele de vedere. E o mutare firească, aș spune. Această campanie electorală a fost, poate, și piatra care a apăsat cel mai greu pe umerii noștri de buni români. Eu spun că, acum, trebuie să fim buni români și să gândim pentru țară. Asta am făcut noi, când am venit în PNL. Am venit cu tinerețe și sinceritate să-l susținem pe Klaus Iohannis, să ajutăm ca acesta să devină președinte”, a declarat Mihai Molocea.

stoica

 

„România, eu zic că nu poate fi condusă, nici la nivel de președinte, nici la nivel de guvern, de o majoritate PSD, pentru că ar însemna să ne întoarcem la Partidul Comunist Român. Acesta ar trebui să fie mesajul către toată România. Este anormal ca lucrurile să fie tot „roșii”, ca acum 25 de ani. Suntem ardeleni, aici ne-am născut și noi și părinții noștri, și vrem să-l susținem pe domnul Klaus Iohannis, să devină președintele României”, a spus și Constantin Stoica.

 

„Sunt un președinte fericit!”

Pentru liderul liberal Mircea Moloț lucrurile sunt simple: PSD a pierdut chiar și încercând să jongleze cu legea după bunul plac. „Cred că se citește și pe chipul meu, deși sunt plecat de azi dimineață, sunt un președinte fericit. Sunt un președinte fericit la nivelul județului, fiindcă ordonanța 55, pe care PSD-ul a băgat-o, a fost un bumerang pentru social-democrați. Le-am arătat că aleșii locali nu sunt „topiți” după PSD, ci aleg cântărind ofertele politice serioase, cum e a noastră. Știți cu toții că fuziunea dintre PNL și PDL s-a desăvârșit, s-a legiferat printr-o decizie a Tribunalului București, săptămâna trecută. De aceea, vreau să spun un lucru care trebuie să pice pe politica hunedoreană întocmai unei picături chinezești: ACL nu mai are soarta celorlalte alianțe. Cei care suntem mai vechi, am trăit DA-ul, după aceea, din nefericire, noi, liberalii, am trăit și USL-ul. ACL-ul a apărut din necesitate, pentru a avea candidat în numele noului PNL. După aceste alegeri, practic suntem un singur partid pe partea dreaptă, un singur partid firesc și normal”, a declarat liderul ACL Hunedoara.

molotuuuorastie

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”         2020, AN ELECTORAL. Ruinele Devei în vizorul Primăriei         Accident pe șoseaua Deva – Hunedoara, produs de un șofer care a adormit la volan         ANIVERSATĂ DE PRIMAR. Sărbătoare mare în familia unei hunedorence de 100 de ani