Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre

În ultimele zile,  Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva a achiziţionat peste 700 de saci de cadavre, în şase tranşe, între 32 şi 400 de bucăţi.

Astfel, în 31 martie, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva a publicat anunţul de achiziţie pentru 400 de saci de cadavre, plătind pentru ei 40.000 de lei. Sunt saci cu 4 mânere, impermeabili la lichide, cu margini lipite, biodegradabili cu fermoar bilateral, de culoare neagră, prevăzuţi cu buzunar pentru acte, potrivit descrierii publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

În 26 martie, spitalul a achiziţionat 100 de saci de cadavre, cu 10.000 de lei (100 de lei bucata): „sac cu 4 mânere pentru tranportul cadavrelor Sl 20, din material PEVA, prevăzut cu fermoar bidirecţional întărit la margini, margini lipite pentru evitarea scurgerilor, impermeabil la lichide, prevăzut cu buzunar pentru acte, dimensiune adult”, conform documentelor publicate pe SEAP.e

În 24 martie, unitatea medicală a achiziţionat 50 de saci de cadavre, cu 2.100 de lei (42 de lei bucata): „saci cadavre negri, din material impemeabil, polietilenă de înaltă densitate (PVC), fermoar pe mijloc, capete dublate pentru rezistenţă, margini lipite, 4 mânere integrate la capete, folie dublă pe spate, mănuşi din polietilenă, dimensiuni 90*220cm, rezistă până la 160 de kilograme, brăţară identificare”, conform anunţului de pe SEAP.

Tot în 24 martie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a achiziţionat 48 de saci de cadavre, cu 6.480 de lei (135 de lei bucata): „saci cadavre pentru medicină legală, confectionaţi din material impermeabil, personalizaţi, dimensiuni – 2,20 m – 1 m (pe inchis), culori roşu, negru etc., prevăzuţi cu mânere şi fermoar pe 3 laturi. Produs atestat de O.S.I.M. Bucureşti”, se arată în documentul publicat pe SEAP.

O altă achiziţie de saci de cadavre a fost publicată pe SEAP tot în 24 martie. Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva a plătit 10.000 de lei, pe 100 de bucăţi: „sac cu 4 mânere pentru tranportul cadavrelor Sl 20, din material PEVA, prevăzut cu fermoar bidirecţional întărit la margini, margini lipite pentru evitarea scurgerilor, impermeabil la lichide, prevazut cu buzunar pentru acte, dimensiune adult”, se arată în anunţul de achiziţie.

În 24 martie, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva a mai achiziţionat 32 de saci se cadavre, cu preţul a 135 de lei bucata, valoarea totală a achiziţiei fiind de 4.320 de lei. „saci cadavre pentru medicină legală, confectionaţ din material impermeabil, personalizaţi, dimensiuni – 2,20 m- 1 m (pe inchis), culori roşu, negru etc., prevăzut cu mânere şi fermoar pe 3 laturi, produs atestat de OSIM Bucureşti”, se arată în documentul publicat pe SEAP.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!