Speranţele celui mai temut criminal: Beniamin Laichici a cerut să fie eliberat condiţionat

beniamin laichici, fost beniamin jian, cel la costum, a omorat cinci oameni in 1995 dupa modelul crima de la coaforDupă 19 ani petrecuţi în închisoare, hunedoreanul Beniamin Laichici (fost Jian), a depus mai multe cereri de eliberare condiţionată instanţelor din judeţul Timiş.

De asemenea, cel care a luat viaţa a cinci oameni în martie 1995 a solicitat să beneficieze de reglementările legii mai favorabilie. Beniamin a depus o cerere la Tribunalul Timiş, prin care a solicitat transformarea pedepsei de închisoare pe viaţă, într-una mai convenabilă pentru el.

„Instanţa a admis contestaţia la executare a condamnatului, în prezent deţinut în Penitenciarul Timişoara. Înlocuieşte pedeapsa rezultantă a detenţiunii pe viaţă aplicată condamnatului Laichici Beniamin prin sentinţa penală nr.73/05.04.1996 a Tribunalului Hunedoara, rămasă definitivă prin dispoziţia penală din 1998 a Curţii Supreme de Justiţie, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tentativă la omor deosebit de grav (5 fapte), lipsire de libertate în mod illegal (3 fapte) şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cu pedeapsa închisorii de 25 de ani. Anulează vechiul mandat de executare a pedepsei închisorii şi dispune emiterea unui nou mandat conform prezentei sentinţe”, a informat Tribunalul Timiş. Soluţia tribunalului a fost contestată, iar Curtea de Apel Timişoara urmează să se pronunţe în acest dosar. Totodată, la sfârşitul lunii mai, Tribunalul Timiş se va pronunţa asupra celei mai recente solicitări de eliberare condiţionată depuse în 30 aprilie de Beniamin Laichici.

Beniamin Laichici a fost condamnat pe viaţă pentru cinci crime comise în martie 1995.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva