Speranţele celui mai temut criminal: Beniamin Laichici a cerut să fie eliberat condiţionat

beniamin laichici, fost beniamin jian, cel la costum, a omorat cinci oameni in 1995 dupa modelul crima de la coaforDupă 19 ani petrecuţi în închisoare, hunedoreanul Beniamin Laichici (fost Jian), a depus mai multe cereri de eliberare condiţionată instanţelor din judeţul Timiş.

De asemenea, cel care a luat viaţa a cinci oameni în martie 1995 a solicitat să beneficieze de reglementările legii mai favorabilie. Beniamin a depus o cerere la Tribunalul Timiş, prin care a solicitat transformarea pedepsei de închisoare pe viaţă, într-una mai convenabilă pentru el.

„Instanţa a admis contestaţia la executare a condamnatului, în prezent deţinut în Penitenciarul Timişoara. Înlocuieşte pedeapsa rezultantă a detenţiunii pe viaţă aplicată condamnatului Laichici Beniamin prin sentinţa penală nr.73/05.04.1996 a Tribunalului Hunedoara, rămasă definitivă prin dispoziţia penală din 1998 a Curţii Supreme de Justiţie, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tentativă la omor deosebit de grav (5 fapte), lipsire de libertate în mod illegal (3 fapte) şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cu pedeapsa închisorii de 25 de ani. Anulează vechiul mandat de executare a pedepsei închisorii şi dispune emiterea unui nou mandat conform prezentei sentinţe”, a informat Tribunalul Timiş. Soluţia tribunalului a fost contestată, iar Curtea de Apel Timişoara urmează să se pronunţe în acest dosar. Totodată, la sfârşitul lunii mai, Tribunalul Timiş se va pronunţa asupra celei mai recente solicitări de eliberare condiţionată depuse în 30 aprilie de Beniamin Laichici.

Beniamin Laichici a fost condamnat pe viaţă pentru cinci crime comise în martie 1995.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni