Spargere la un magazin din Deva

Polițiștii au fost chemați în ajutor, duminică seara, după ce localnicii au observat un bărbat care a dat o spargere la un magazin aflat la parterul unui bloc din Deva.

 

Patrula de ordine sosită la fața locului a surprins în flagrant, în imediata apropiere a magazinului, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Deva, care avea asupra lui un bagaj voluminos.

„În urma controlului corporal și al bagajului, poliţiştii au identificat mai multe bunuri (în special produse cosmetice) despre care cel în cauză a declarat faptul că le-a găsit la un tomberon din apropiere. Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a stabilit că bunurile găsite aspra bărbatului au fost sustrase din incinta magazinului universal, unde acesta a pătruns prin spargerea ușii de acces”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Suspectul a fost reținut pe o durată de 24 ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurii preventive, a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!