Spărgători prinși în flagrant de Poliția Locală din Deva

În noaptea zilei de 4 iunie 2018, o patrulă a Poliției Locale Deva a prins în flagrant doi tineri care au spart o pizzerie din centrul orașului.

Anunțați de colegul de la sediul poliției, care monitoriza camerele video montate în municipiu, că pe B-dul 1 Decembrie 1918 se dă o spargere, polițiștii locali au intervenit de urgență la locul faptei.

Doi tineri: L.P., în vârstă de 17 ani și B.F.D., în vârstă de 19 ani, reușiseră să spargă geamul de la ușa de intrare în pizzerie și să scoată afară câteva baxuri cu sticle de suc. Când i-au văzut pe polițiști, cei doi au luat-o la fugă.
După o urmărire pe străzile orașului de aproape 20 de minute, polițiștii din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică, Paza Bunurilor i-au găsit pe cei doi spărgători ascunși în curtea unei case din cartierul Progesul. Tinerii au spus că la spargere a participat și L.D., în vârstă de 17 ani care a stat de pază, în timp ce prietenii lui erau în plină acțiune.

Cei trei spărgători au fost duși de polițiștii locali la sediul Poliției Municipiului Deva, care va continua cercetările și va lua măsurile legale care se impun.

În municipiul Deva sunt montate 64 de camere video care observă permanent tot ce se întâmplă în principalele puncte ale orașului. Cu puțin timp în urmă, de Ziua Poliției Locale, Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea și-a arătat intenția de a suplimenta numărul camerelor video, pentru ca cetățenii să se simtă în siguranță.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj