Spărgători de mașini, prinși în Orăștie

1305

Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de doi bărbaţi din municipiul Orăștie cu privire la faptul că, în noaptea de 01/02.12.2021, autori necunoscuți au sustras din autoturismele celor doi mai multe bunuri (scule electrice și mecanice), iar unuia dintre cei doi i-a fost sustras chiar autoturismul, care, ulterior, a fost lăsat în același loc în care a fost parcat inițial de către proprietar.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care a constatat faptul că faptele au fost comise pe timp de noapte, prin spargerea geamului portierei autoturismelor. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că prezumtiv autor aul furtului în scop de folosință este un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Orăștie, care ar fi pătruns în autoturismul parcat prin forțarea portierei, după care l-a pornit cu ajutorul cheilor de rezervă lăsate de persoana vătămată pe maneta ștergătoarelor.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și furt în scop de folosință.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *