Spărgători capturați în Hunedoara

Miercuri, în urma activităților investigative desfășurate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara au probat activitatea infracţională a doi tineri din municipiului Hunedoara, unul în vârstă de 17 ani, iar celălalt în vârstă de 27 de ani, bănuiți de comiterea unor infracţiuni de furt calificat.

Miercuri poliţiştii au desfășurat 4 percheziții domiciliare, în urma cărora au ridicat mai multe mijloace materiale de probă şi i-au identificat şi condus la sediul unităţii pe cei doi tineri, faţă de care vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat (respectiv spargeri ale unor magazine, comise pe raza municipiului Hunedoara, în nopțile de 02/03.10.2020 și 14/15.10.2020).
Poliţiştii au stabilit că cei doi, purtând glugile hainelor pe cap și materiale textile pe mâini, prin forțarea ușilor de acces, au pătruns în două magazine și au sustras (în principal) țigarete, cauzând un prejudiciu total de peste 14.300 de lei.
Faţă de cei doi, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore. Aceştia au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând să fie prezentați magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea dispunerii unor măsuri preventive.
În acest caz, ancheta este în derulare, cercetările vizând stabilirea întregii activități infracționale a celor doi.

IPj Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!