Spărgător din Orăștie, prins de un jandarm

1573

Luni, un jandarm din Orăștie a observat un tânăr care a escaladat gardul unei proprietăți private de pe strada Popa Șapcă și a pătruns în interior. Jandarmul a observat, de asemenea, că poarta de acces este deschisă și a luat legătura telefonic cu proprietarul casei, pe care îl cunoștea, acesta spunându-i faptul că se află la serviciu și nu are cunoștință despre situație.

„Jandarmul l-a informat despre situația constatată și l-a sfătuit să revină la domiciliu, continuând să supravegheze intrarea în imobil. La scurt timp după încheierea conversației, din proprietatea respectivă a ieșit o persoană care avea asupra sa un bagaj voluminos. Întrebat cu privire la activitatea sa, tânărul a răspuns că execută lucrări de renovare a interiorului casei, cu acordul proprietarului”, a informat Inspectoratul de Jandarmi Județean Hunedoara.

Jandarmul și-a declinat calitatea și a solicitat tânărului, în vârstă de 24 ani, să aștepte sosirea proprietarului.

„La sosirea acestuia din urmă, tânărul surprins în flagrant a încercat să fugă, fiind imobilizat până la sosirea efectivelor din cadrul Poliției municipiului Orăștie”, a informat IJJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.