Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații

143

Consiliul Judeţean Hunedoara a comandat drumarilor care se ocupă de întreţinerea şoselei Hunedoara – Lacul Cinciş – Topliţa reparaţiile de urgenţă necesare pe drumul judeţean, una dintre cele mai degradate şosele turistice ale Hunedoarei.

Lucrările au început abia în urmă cu câteva zile. În zeci de locuri, între satul Teliucu Inferior şi Lacul Cinciş, a fost decopertat carosabilul brăzdat de gropi, pentru a se turna plombe de asfalt. Operaţiunea vizează doar un sector al drumului judeţean care totalizează peste 20 de kilometri.

Un alt tronson a intrat în februarie 2018 în administrarea Primăriei Teliucu Inferior, pentru a desfăşura lucrări de alimentare cu apă şi canalizare. Abia din 2021, după realizarea proiectului de apă şi canalizare, şoseaua va putea fi modernizată în întregie. Până atunci, se pot executa pe ea doar reparaţii de urgenţă.

Drumul Judeţean 687D face legătura între municipiul Hunedoara şi zona de agrement Cinciş, lacul de acumulare înfiinţat în anii 1960 la marginea municipiului Hunedoara. De asemenea, leagă municipiul Hunedoara de mai multe comune din Ţinutul Pădurenilor: Teliucu Inferior, Topliţa, Lunca Cernii de Jos, Ghelari, Lelese.

Comentarii FB

comentarii
2 thoughts on “Șoseaua spre Lacul Cinciș a intrat în reparații

  1. Dan

    Desi valea jiului a votat 28 ani cu PSD Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) nu asfalteaza drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , …

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *