Șosea spre satul Vadu Dobrii

Lucrările de modernizare a drumului spre satul Vadu Dobrii au fost scoase la licitație publică.

Proiectul, estimat la aproape șapte milioane de lei, prevede modernizarea drumului comunal DC 103A Vălari – Cernișoara Florese – Vadu Dobrii, în lungime de 13 kilometri.

Drumul comunal 103 A este asfaltat până la marginea satului Vălari. În localitatea învecinată, Cernișoara Florese, a rămas acoperit cu piatră pe un sector de circa cinci kilometri, iar de la capătul satului aflat într-o vale a Ținutului Pădurenilor, se afundă în pădure, rămânând un drum de pământ, inaccesibil autoturismelor. El va fi asfaltat și dotat cu rigole și podețe, conform proiectului aprobat anul trecut prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Alte două drumuri de pământ din zonă vor fi modernizate prin același program: DC 111 A Bunila – Cernișoara Florese și DC 109 A Toplița – Goleș – Dăbâca.

O dată cu modernizarea celor 13 kilometri ai Drumului Comunal 103 A, accesul în satul Vadu Dobrii va fi mult mai ușor

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 − trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale