Șosea spre satul Vadu Dobrii

Lucrările de modernizare a drumului spre satul Vadu Dobrii au fost scoase la licitație publică.

Proiectul, estimat la aproape șapte milioane de lei, prevede modernizarea drumului comunal DC 103A Vălari – Cernișoara Florese – Vadu Dobrii, în lungime de 13 kilometri.

Drumul comunal 103 A este asfaltat până la marginea satului Vălari. În localitatea învecinată, Cernișoara Florese, a rămas acoperit cu piatră pe un sector de circa cinci kilometri, iar de la capătul satului aflat într-o vale a Ținutului Pădurenilor, se afundă în pădure, rămânând un drum de pământ, inaccesibil autoturismelor. El va fi asfaltat și dotat cu rigole și podețe, conform proiectului aprobat anul trecut prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Alte două drumuri de pământ din zonă vor fi modernizate prin același program: DC 111 A Bunila – Cernișoara Florese și DC 109 A Toplița – Goleș – Dăbâca.

O dată cu modernizarea celor 13 kilometri ai Drumului Comunal 103 A, accesul în satul Vadu Dobrii va fi mult mai ușor

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”