Sorina Sandu, Regina Carpaţilor la Red Bull Romaniacs

Sorina Sandu, sportiva din Valea Jiului care a luat startul la cea de a X-a ediţie a concursului de enduro Red Bull Romaniacs, a reuşit să obţină titlul „The Queen of the Carpathian mountains”.

sorina1Tânăra motociclistă care s-a înscris în cea mai grea competiţie de enduro din lume a devenit cea mai rapidă femeie de la Red Bull Romaniacs, ediţia 2013. Sorina Sandu nu este la prima participare în acest concurs şi, tocmai din acest motiv, ştia cât de greu şi de solicitant este traseul. Până acum a mai participat de două ori la cel mai greu raliu de hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs. În premieră, însă, s-a înscris la clasa Hobby Single şi a fost cu noroc. Înainte de competiţie, Sorina se declara emoţionată şi îşi dorea să termine competiţia, unde participa de la egal la egal cu băieţii.  Nu numai că a reuşit să ajungă la Finish, dar s-a şi clasat pe locul 39 la clasa Hobby Single, unde au fost 429 de competitori. În plus, a câştigat titlul de Regină a Carpaţilor, surclasându-şi contracandidatele la acest titlu. Sorina Sandu, în vârstă de  22 de ani, este fiica actualului director al Exploatării Miniere Lupeni, Sorin Sandu, de asemenea un pasionat al sporturilor extreme.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei         DN 68 A, șoseaua dezastruoasă care dublează „autostrada – muzeu”         Trei ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române au slujit la hramul Mănăstirii Prislop         Despre plecarea pe drumul fără întoarcere a Mariei Toma Damşa         Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu