Sorina Sandu, Regina Carpaţilor la Red Bull Romaniacs

Sorina Sandu, sportiva din Valea Jiului care a luat startul la cea de a X-a ediţie a concursului de enduro Red Bull Romaniacs, a reuşit să obţină titlul „The Queen of the Carpathian mountains”.

sorina1Tânăra motociclistă care s-a înscris în cea mai grea competiţie de enduro din lume a devenit cea mai rapidă femeie de la Red Bull Romaniacs, ediţia 2013. Sorina Sandu nu este la prima participare în acest concurs şi, tocmai din acest motiv, ştia cât de greu şi de solicitant este traseul. Până acum a mai participat de două ori la cel mai greu raliu de hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs. În premieră, însă, s-a înscris la clasa Hobby Single şi a fost cu noroc. Înainte de competiţie, Sorina se declara emoţionată şi îşi dorea să termine competiţia, unde participa de la egal la egal cu băieţii.  Nu numai că a reuşit să ajungă la Finish, dar s-a şi clasat pe locul 39 la clasa Hobby Single, unde au fost 429 de competitori. În plus, a câştigat titlul de Regină a Carpaţilor, surclasându-şi contracandidatele la acest titlu. Sorina Sandu, în vârstă de  22 de ani, este fiica actualului director al Exploatării Miniere Lupeni, Sorin Sandu, de asemenea un pasionat al sporturilor extreme.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției