Sorina Sandu, Regina Carpaţilor la Red Bull Romaniacs

Sorina Sandu, sportiva din Valea Jiului care a luat startul la cea de a X-a ediţie a concursului de enduro Red Bull Romaniacs, a reuşit să obţină titlul „The Queen of the Carpathian mountains”.

sorina1Tânăra motociclistă care s-a înscris în cea mai grea competiţie de enduro din lume a devenit cea mai rapidă femeie de la Red Bull Romaniacs, ediţia 2013. Sorina Sandu nu este la prima participare în acest concurs şi, tocmai din acest motiv, ştia cât de greu şi de solicitant este traseul. Până acum a mai participat de două ori la cel mai greu raliu de hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs. În premieră, însă, s-a înscris la clasa Hobby Single şi a fost cu noroc. Înainte de competiţie, Sorina se declara emoţionată şi îşi dorea să termine competiţia, unde participa de la egal la egal cu băieţii.  Nu numai că a reuşit să ajungă la Finish, dar s-a şi clasat pe locul 39 la clasa Hobby Single, unde au fost 429 de competitori. În plus, a câştigat titlul de Regină a Carpaţilor, surclasându-şi contracandidatele la acest titlu. Sorina Sandu, în vârstă de  22 de ani, este fiica actualului director al Exploatării Miniere Lupeni, Sorin Sandu, de asemenea un pasionat al sporturilor extreme.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei