Șoferul teribilist prins cu 166 km/h prin localitate a contestat amenda

Judecătoria Deva a respins cererea depusă de Nicu Luț, un tânăr din Hațeg, care a contestat procesul verbal prin care a fost amendat de Poliție cu 652 de lei și i-a fost reținut permisul auto, pentru că a depășit viteza legală cu mai mult de 110 kilometri, pe șoseaua Hunedoara – Deva.
„În motivarea plângerii petentul arată că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe șoseaua Hunedoara – Sântuhalm, din municipiul Hunedoara, a fost surprins de aparatul radar montat pe autospeciala MAI, că ar fi circulat cu viteza de 166km/h, în localitate. Petentul contestă procesul verbal motivând că de la data constatării faptei până la întocmirea procesului verbal au trecut 29 de zile. În probațiune a depus copie a procesului-verbal și a solicitat ca Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara să depună înregistrarea video, raportul agentului constatator și ordinul de serviciu al acestuia”, se arată în plângerea formulată de șofer.
Având în vedere împrejurările săvârșirii faptei (orele 21,27 pe un drum județean intens circulat), faptul că viteza maximă admisă pe sectorul de drum pe care a circulat petentul a fost depășită cu 116 km/h , urmarea produsă și urmările care s-ar fi putut produce, instanța consideră că sancțiunea amenzii în cuantum de 2900 lei aplicată pentru contravenția prevăzută corespunde valorii minime prevăzute lege. Sancțiunea complementară a suspendării dreptului de a conduce nu poate fi înlăturată. Instanța va respinge cererea de restituire a sumei de 652 lei, reprezentând amenda achitată.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv         Mesajul tranșant al unui medic ginecolog din Brad despre criza coronavirus         TEATRU: „Întâlnire la voi acasă”         BANII NOŞTRI. Deprecierea leului a luat o pauză         ANUNŢ! Auchan anunță case dedicate pentru ONG-uri și vârstnici         România a ajuns la 1.760 de cazuri de coronavirus         Coronavirus: doi pacienți decedați la Spitalul județean din Deva aveau și Covid 19         Un pacient mort la Oncologia din Deva a fost diagnosticat şi cu coronavirus         Încă doi medici de la Spitalul Județean de Urgență din Deva au coronavirus         Șase hunedoreni au fost prinși la vânătoare de mistreți         Tânără găsită moartă, cu gâtul tăiat, pe o stradă din Petroșani         CJ Hunedoara va direcționa peste două milioane de lei Spitalului Județean și DGASPC Hunedoara         Carmen Hărău: „Să nu facem lupta mai grea!”         Devenii donează pentru persoanele vulnerabile!