Șoferul teribilist prins cu 166 km/h prin localitate a contestat amenda

Judecătoria Deva a respins cererea depusă de Nicu Luț, un tânăr din Hațeg, care a contestat procesul verbal prin care a fost amendat de Poliție cu 652 de lei și i-a fost reținut permisul auto, pentru că a depășit viteza legală cu mai mult de 110 kilometri, pe șoseaua Hunedoara – Deva.
„În motivarea plângerii petentul arată că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe șoseaua Hunedoara – Sântuhalm, din municipiul Hunedoara, a fost surprins de aparatul radar montat pe autospeciala MAI, că ar fi circulat cu viteza de 166km/h, în localitate. Petentul contestă procesul verbal motivând că de la data constatării faptei până la întocmirea procesului verbal au trecut 29 de zile. În probațiune a depus copie a procesului-verbal și a solicitat ca Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara să depună înregistrarea video, raportul agentului constatator și ordinul de serviciu al acestuia”, se arată în plângerea formulată de șofer.
Având în vedere împrejurările săvârșirii faptei (orele 21,27 pe un drum județean intens circulat), faptul că viteza maximă admisă pe sectorul de drum pe care a circulat petentul a fost depășită cu 116 km/h , urmarea produsă și urmările care s-ar fi putut produce, instanța consideră că sancțiunea amenzii în cuantum de 2900 lei aplicată pentru contravenția prevăzută corespunde valorii minime prevăzute lege. Sancțiunea complementară a suspendării dreptului de a conduce nu poate fi înlăturată. Instanța va respinge cererea de restituire a sumei de 652 lei, reprezentând amenda achitată.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști