Șofer prins în flagrant înainte de a descărca un camion cu deșeuri la marginea Hunedoarei

Un localnic a fost prins în flagrant de polițiștii locali în timp ce se pregătea să descarce ilegal o camionetă plină de deșeuri în zona Stufit de la marginea Hunedoarei.

„Tentativa sa a fost însă oprită la timp, iar autorul s-a ales cu maximul de amendă aplicabil persoanelor fizice – 6000 de lei. Pentru persoanele fizice care aruncă deşeuri în alte locuri decât cele special amenajate, amenzile sunt cuprinse între 3.000 şi 6.000 de lei. Persoanele juridice care comit astfel de fapte pot primi amenzi între 25.000 şi 50.000 de lei”, informează Primăria Hunedoara.

Locul de la marginea Hunedoara ocupat în trecut de secții ale combinatului siderurgic și barăci ale familiilor de muncitori a devenit în ultimii ani o groapă întinsă de gunoi. Din cauza poluării, Garda de Mediu Hunedoara a amendat în toamna anului 2019 cu 30.000 de lei societatea Eco Sid, înfiinţată de municipalitate pentru a prelua terenurile pe care au funcţionat mai multe secţii din combinatul siderurgic. Pe terenurile virane, în ultimii ani au avut loc mai multe incendii de vegetație care au dus la aprinderea deșeurilor și la poluarea Hunedoarei.

Foto: Primăria Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului