Șofer fără permis, prins după ce a fost urmărit în trafic de polițiști

987

Sâmbătă, în jurul orei 03:50, poliţiştii au observat în trafic, pe calea Zarandului, din Deva, un autoturism faţă de care au efectuat semnalul regulamentar de oprire, conducătorului autoturismului oprind pe partea dreaptă a drumului.

Poliţiştii s-au deplasat la conducătorul auto şi i-au solicitat să prezinte, pentru control, documentele personale şi cele ale autoturismului, moment în care acesta a comunicat că nu are niciun document asupra sa, după care a demarat în trombă, în încercarea de a se sustrage controlului. Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii pe strada Depozitelor, unde cel aflat la volan a pierdut controlul autoturismului şi a actoşat două autoutilitare staționate pe marginea carosabilului, după care şoferul şi cei doi pasageri au părăsit autoturismul şi au fugit, sărind gardul unei proprietăţi. Cei doi pasageri (în vârstă de 16 şi de 42 de ani) au fost prinși de poliţişti, ulterori fiind identificat şi conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, din Petroşani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cel care a condus autoturismul nu posedă permis de conducere.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *