Șmecherie plătită scump. Cum au reacționat doi hunedoreni opriți de polițiști la o razie

O razie a avut loc într-un cartier al Hunedoarei, în care poliţiştii şi angajaţii Poliţiei Locale au verificat dacă localnicii respectă prevederile impuse de ordonanţele militare publicate în contextul Stării de urgenţă.

Un tânăr şi soţia sa, opriţi de un echipaj de Poliţie, au fost amendaţi fiecare cu câte 5.000 de lei, pentru faptul că nu şi-au justificat prezenţa pe stradă, neavând nici documentele solicitate, şi pentru nerespectarea ordonanţelor militare referitoare la restricţionarea circulaţiei.

La vederea poliţiştilor, cei doi au devenit recalcitranţi şi i-au acuzat pe aceştia că nu s-au legitimat şi că „le-au terorizat copilul” şi au refuzat să le prezinte actele de identitate.

„N-am buletinul la mine, n-am nicio dată să-ţi dau. Nu vii tu din partea aia, din pădure, să-mi ceri tu mie buletinul. Lasă că pentru asta îţi arat eu ţie. Te dau în judecată că mi-ai speriat şi mi-ai terorizat copilul. Cum să mă legitimez, dacă sunt pe trotuar şi aştept să se „debloace” drumul?”, le-a strigat bărbatul, în timp ce soţia sa a sunat la 112, pentru a reclama că au fost opriţi abuziv de poliţişti. Scena a fost filmată de şofer şi publicată pe o pagină de socializare.

În cele din urmă cei doi au fost aduşi la sediul Poliţiei municipale şi amendaţi. Joi, peste 100 de oameni au fost sancţionaţi de poliţişti, în judeţul Hunedoara, pentru nerespectarea ordonanţelor militare referitoare la restricţionarea circulaţiei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!