Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019

În 2019, Consiliul Județean Hunedoara a alocat 21.895.125 lei pentru lucrările de întreținere și reparații pe mai multe drumuri județene. Fondurile provin din sume defalcate din TVA și venituri proprii.

Până la data de 21 mai, în cele cinci zone (Brad, Orăștie, Deva-Păuliș, Hațeg-Hunedoara și Valea Jiului), CJ Hunedoara a comandat lucrări de plombare în suprafață de 24.336 mp și executare de covoare bituminoase în lungime totală de 20,49 kilometri, au precizat reprezentanții instituției.

„Printre prioritățile administrației județene în materie de întreținere și reparații a drumurilor se află: toaletarea prin cosirea vegetației uscate, desfundări și decolmatări de podețe, curățirea șanțurilor și a rigolelor, realizarea semnalizării rutiere. În ceea ce privește investițiile, se pune accent pe refacerea drumului și consolidarea versantului de la km 36+600 pe DJ 705A Orăștie – Sarmizegetusa Regia, modernizări tronsoane de drum județean (31,585 km), reabilitarea drumurilor pentru dezvoltarea infrastructurii turistice și modernizarea DJ 709F Cabana Rusu – Parâng”, a informat CJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Operațiune DIICOT în Deva: „Arestare în direct”         Ecologizare cu liceenii voluntari în Parcul Dendrologic din Simeria         Un hunedorean, pe podium la Campionatele europene de Karate         Cum arată autostrada Lugoj – Deva, cu o lună înainte de deschidere         Sărbătoare la Mănăstirea Prislop         Accident rutier grav. Șoseaua devastată a Lacului Cinciș face victime         Cele mai recente imagini de pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Vestea mult așteptată de hunedoreni. A intrat în șantier drumul județean Hunedoara – Călan         Carmen Hărău, senator PNL: “Va cădea guvernul Dăncilă?”         WINKLER DESPRE PRIORITĂȚILE PPE. Finanțarea corespunzătoare a Politicii Agricole și celei de Coeziune         SĂNĂTATE “Donăm sânge pentru oamenii orașului”         Ștrandul Municipal din Deva își deschide porțile         Ministrul Răzvan Cuc pe șantierul Autostrăzii Lugoj – Deva. Când vor fi gata Loturile 3 și 4         Mai puțini turiști în Retezat, după închiderea drumului spre Poiana Pelegii         O viperă uriașă găsită în Sarmizegetusa Regia, pe Soarele de Andezit         Tânăr de 17 ani înecat într-o baltă din Orăștie         TALIBANII ECO DATOREAZĂ SCUZE. APM Hunedoara a scos Râul Alb din aşa-zisul „pericol de moarte”         Exponatul lunii iunie 2019 la muzeul din Deva         Lansare de carte Dumitru Constantin Dulcan         Ce despăgubiri poate primi muzeul pentru matrița antică din Sarmizegetusa Regia