Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019

199

În 2019, Consiliul Județean Hunedoara a alocat 21.895.125 lei pentru lucrările de întreținere și reparații pe mai multe drumuri județene. Fondurile provin din sume defalcate din TVA și venituri proprii.

Până la data de 21 mai, în cele cinci zone (Brad, Orăștie, Deva-Păuliș, Hațeg-Hunedoara și Valea Jiului), CJ Hunedoara a comandat lucrări de plombare în suprafață de 24.336 mp și executare de covoare bituminoase în lungime totală de 20,49 kilometri, au precizat reprezentanții instituției.

„Printre prioritățile administrației județene în materie de întreținere și reparații a drumurilor se află: toaletarea prin cosirea vegetației uscate, desfundări și decolmatări de podețe, curățirea șanțurilor și a rigolelor, realizarea semnalizării rutiere. În ceea ce privește investițiile, se pune accent pe refacerea drumului și consolidarea versantului de la km 36+600 pe DJ 705A Orăștie – Sarmizegetusa Regia, modernizări tronsoane de drum județean (31,585 km), reabilitarea drumurilor pentru dezvoltarea infrastructurii turistice și modernizarea DJ 709F Cabana Rusu – Parâng”, a informat CJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Situația lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile județene derulate în 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *