Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara

La Spitalul Județean de Urgență din Deva sunt internați 7 pacienți confirmați cu virusul SARS-CoV-2 și alți 42 sunt suspecți. Paturi libere: 465. Total pacienți internați (Covid-19 și alte afecțiuni): 181.

La Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Brad sunt internați 65 de pacienți. În urma triajului epidemiologic, 13 pacienți sunt considerați suspecți de infecția cu virusul SARS-CoV-2 și sunt izolați. Paturi libere: 57.

La Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Geoagiu, sunt internați 82 de pacienți. Există 2 pacienți suspecți de infecție cu SARS-CoV-2. Paturi libere: 73.

La nivelul DGASPC Hunedoara nu există cazuri confirmate.
În urma testării personalului (22 persoane) din cadrul CIA Brad, rezultatele comunicate sunt „negativ”.

CJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara