Simeria și Brad ies din carantină

844

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a convocat luni Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru a analiza și a aproba ieșirea din carantină a localităților hunedorene Brad și Simeria, unde măsura a fost instituită în 21 martie și prelungite din 5 aprilie.

„Comitetul Județean pentru Situații Hunedoara a aprobat, prin hotărârile din 12 aprilie 2021 ridicarea măsurii de prelungire a carantinării zonale, instituită prin Ordinele Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, pentru municipiul Brad, respectiv orașul Simeria, începând cu data de 13 aprilie 2021, ora 08.00”, a informat Prefectura Hunedoara. Luni municipiul Brad înregistra 5,69 cazuri de Covid 19 la mia de locuitori, iar Simeria 4,94 cazuri la mia de locuitori.

În ultima lună, a fost instituită carantinarea zonală în Orăștie, Petroșani, Simeria și Brad, iar marți nicio localitate hunedoreană nu va avea această măsură. Dintre municipiile hunedorene, Deva are cea mai ridicată incidență a îmbolnăvirilor cu noul coronavirus: 5,87 cazuri la mia de locuitori, respectiv 403 cazuri. În municipiul Hunedoara sunt 279 de persoane infectate cu Covid 19 (3,94 cazuri la mia de locuitori). Iar județul Hunedoara are o incidență de 4,08 cazuri la mia de locuitori.

Foto: IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *