Sentință: Închisoare cu suspendare pentru vinovații tragediei de la Mina Uricani din 2011

4 ani, din nou 4 ani, 3 ani și 6 luni, respectiv 3 ani de închisoare. Acestea sunt pedepsele pronunțate de Judecătoria Petroșani în dosarul tragediei de la Mina Uricani, din februarie 2011, când cinci electricieni și-au pierdut viața după o explozie de metan.

Astfel,  Dragoș Aurelian Ciucă a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, cu un termen de încercare de 7 ani. Nicușor Florin Moga a primit, de asemenea, 4 ani de închisoare cu suspendare, tot cu un termen de încercare de 7 ani, Lucian Butari a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare 6 ani, iar Florinel Moldovan – 3 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare tot de 6 ani.

Pe de altă parte, judecătorul de caz a dispus încetarea procesului penal pentru infracțiunile la sănătatea și securitatea în muncă pentru toți cei patru inculpați, fiind îndeplinit termenul de prescripție. – Amanunte in Informatia Vaii Jiului

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”