Sensul giratoriu de la intrarea în Petroșani a fost recepționat

Consiliul Județean Hunedoara a recepționat joi lucrările la noul sens giratoriu de pe Drumul Național 66, la intrarea în localitățile Petroșani și Petrila.

Giratoriul din intersecția DN 66 cu strada Dealului din municipiul Petroșani – calea de acces spre orașul Petrila a costat peste 500.000 de lei, fără TVA, mai puțin cu aproape 200.000 de lei față de suma estimată inițial, iar fondurile au fost alocate de CJ Hunedoara. Construcția sa a durat circa două luni, iar scopul investiției este fluidizarea circulației auto și pietonale și scăderea riscului de accidente rutiere.

„Lucrarea a comportat suficiente elemente prefabricate, inclusiv parapeții, care au trebuit aduse de la diverși producători. Trebuia să se finalizeze în 4 luni, în schimb ne-am mobilizat pentru faptul că venea iarna, și am terminat într-o lună”, a declarat Lucian Negulescu, reprezentantul constructorului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani