Sensul giratoriu de la intrarea în Petroșani a fost recepționat

Consiliul Județean Hunedoara a recepționat joi lucrările la noul sens giratoriu de pe Drumul Național 66, la intrarea în localitățile Petroșani și Petrila.

Giratoriul din intersecția DN 66 cu strada Dealului din municipiul Petroșani – calea de acces spre orașul Petrila a costat peste 500.000 de lei, fără TVA, mai puțin cu aproape 200.000 de lei față de suma estimată inițial, iar fondurile au fost alocate de CJ Hunedoara. Construcția sa a durat circa două luni, iar scopul investiției este fluidizarea circulației auto și pietonale și scăderea riscului de accidente rutiere.

„Lucrarea a comportat suficiente elemente prefabricate, inclusiv parapeții, care au trebuit aduse de la diverși producători. Trebuia să se finalizeze în 4 luni, în schimb ne-am mobilizat pentru faptul că venea iarna, și am terminat într-o lună”, a declarat Lucian Negulescu, reprezentantul constructorului.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători