Seniorii comunității, premiați pentru 50 de ani de căsătorie!

Primăria Municipiului Deva premiază și în acest an cuplurile care aniversează ”Nunta de Aur”.

 

Pentru a intra în posesia premiului de 500 de lei și a Diplomei de fidelitate, familiile care împlinesc 50 de ani de căsătorie anul acesta și au domiciliul în municipiul Deva sau în localitățile aparținătoare trebuie să depună o cerere la Direcția Publică Locală de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva (Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 12, etajul I), împreună cu copii după actele de identitate și certificatul de căsătorie, până în data de 11 mai 2020.

 

Festivitatea va avea loc pe 15 mai, de Ziua Internațională a Familiei

 

Familiile care sărbătoresc anul acesta ”Nunta de Aur” vor fi premiate în data de 15 mai 2020, de Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea. Evenimentul va avea loc de Ziua Internațională a Familiei, pentru a accentua impactul pe care valorile familiei îl au asupra societății. Fondurile destinate premierii devenilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie sunt alocate din bugetul local și au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 107/2017.  Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0254.216.718, în zilele de luni, marți, joi și vineri – între orele 8:30-16:30 sau miercuri – între 8:30-18:30. Până în prezent, 27 de cupluri care aniversează ”Nunta de Aur” în 2020 au depus cereri pentru a intra în posesia premiului oferit de municipalitate.

 

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”