Seniorii comunității, premiați pentru 50 de ani de căsătorie!

Primăria Municipiului Deva premiază și în acest an cuplurile care aniversează ”Nunta de Aur”.

 

Pentru a intra în posesia premiului de 500 de lei și a Diplomei de fidelitate, familiile care împlinesc 50 de ani de căsătorie anul acesta și au domiciliul în municipiul Deva sau în localitățile aparținătoare trebuie să depună o cerere la Direcția Publică Locală de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva (Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 12, etajul I), împreună cu copii după actele de identitate și certificatul de căsătorie, până în data de 11 mai 2020.

 

Festivitatea va avea loc pe 15 mai, de Ziua Internațională a Familiei

 

Familiile care sărbătoresc anul acesta ”Nunta de Aur” vor fi premiate în data de 15 mai 2020, de Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea. Evenimentul va avea loc de Ziua Internațională a Familiei, pentru a accentua impactul pe care valorile familiei îl au asupra societății. Fondurile destinate premierii devenilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie sunt alocate din bugetul local și au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 107/2017.  Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0254.216.718, în zilele de luni, marți, joi și vineri – între orele 8:30-16:30 sau miercuri – între 8:30-18:30. Până în prezent, 27 de cupluri care aniversează ”Nunta de Aur” în 2020 au depus cereri pentru a intra în posesia premiului oferit de municipalitate.

 

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Gest oribil al unor copii: au ucis un câine aruncându-l de pe bloc         Patru mașini distruse pe un bulevard din Deva, de șoferul unui bolid. Tânărul de 19 ani s-a făcut apoi nevăzut         Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare