Şeful IPJ Hunedoara, în topul celor mai bine plătiţi comandanţi de poliţie!

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Liviu Gabriel Dumitru, se poate considera un fericit. Criza financiară nu pare să-l fi atins, cel puţin din punct de vedere al salariului net pe care îl încasează lună de lună şi care îl plasează în topul celor mai bine plătiţi şefi de poliţie din ţară.

 

Liviu-Dumitru1-2Nu toţi bugetarii suferă de pe urma recesiunii financiare, care le-a diminuat drastic salariile lunare celor mai mulţi angajaţi de la stat. Unora le merge bine, iar ziua de salariu le umple buzunarele. Unul dintre cazurile fericite este cel al comandatului IPJ Hunedoara, Liviu Dumitru Gabriel, care se situează în topul celor mai bine plătiţi şefi de poliţie din ţară. Şi chiar dacă există comandanţi de inspectorate care sunt retribuiţi mult mai bine, nici Liviu Dumitru nu are motive să se plângă. Cu un salariu net lunar de 6448 de lei, comandantul IPJ Hunedoara ocupă locul 10 la nivel naţional, după omologii lui din Harghita, Braşov, Alba, Dolj, Bihor, Cluj, Bacău, Iaşi şi Gorj.

 

O avere modestă

 

Cu sau fără un salariu bun mai ales pe timp de criză, când mulţi români au fost afectaţi, comandantul IPJ Hunedoara nu excelează la capitolul avere, ba din contră am putea spune. Astfel, împreună cu soţia, deţine un teren intravilan, în suprafaţă de 430 de mp, în Simeria, achiziţionat în 2001. De asemena, mai are o casă, tot în Simeria şi tot împreună cu soţia sa. La capitolul „avere” mai poate fi bifat un autoturism Nissan, achiziţionat în 2007 şi… cam atât. În schimb, mai are două credite, unul scadent în 2018, iar celălalt în 2027. De precizat că datele sunt cele din declaraţia de avere a acestuia.

Iar de la „înălţimea” celor aproape 65 de milioane de lei vechi cât câştigă lunar, Liviu Dumitru nu pare atins de scandalurile în care numele acestuia a fost sau este implicat sau de procesele intentate pe numele lui  de unii foşti sau actuali subordonaţi ai şefului IPJ Hunedoara.

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase + șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva         Tânăr acuzat de înșelăciune         Hoți prinși în urma unei razii         Clădirea Primăriei Hunedoara intră în renovare         CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie