Şeful IPJ Hunedoara, în topul celor mai bine plătiţi comandanţi de poliţie!

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Liviu Gabriel Dumitru, se poate considera un fericit. Criza financiară nu pare să-l fi atins, cel puţin din punct de vedere al salariului net pe care îl încasează lună de lună şi care îl plasează în topul celor mai bine plătiţi şefi de poliţie din ţară.

 

Liviu-Dumitru1-2Nu toţi bugetarii suferă de pe urma recesiunii financiare, care le-a diminuat drastic salariile lunare celor mai mulţi angajaţi de la stat. Unora le merge bine, iar ziua de salariu le umple buzunarele. Unul dintre cazurile fericite este cel al comandatului IPJ Hunedoara, Liviu Dumitru Gabriel, care se situează în topul celor mai bine plătiţi şefi de poliţie din ţară. Şi chiar dacă există comandanţi de inspectorate care sunt retribuiţi mult mai bine, nici Liviu Dumitru nu are motive să se plângă. Cu un salariu net lunar de 6448 de lei, comandantul IPJ Hunedoara ocupă locul 10 la nivel naţional, după omologii lui din Harghita, Braşov, Alba, Dolj, Bihor, Cluj, Bacău, Iaşi şi Gorj.

 

O avere modestă

 

Cu sau fără un salariu bun mai ales pe timp de criză, când mulţi români au fost afectaţi, comandantul IPJ Hunedoara nu excelează la capitolul avere, ba din contră am putea spune. Astfel, împreună cu soţia, deţine un teren intravilan, în suprafaţă de 430 de mp, în Simeria, achiziţionat în 2001. De asemena, mai are o casă, tot în Simeria şi tot împreună cu soţia sa. La capitolul „avere” mai poate fi bifat un autoturism Nissan, achiziţionat în 2007 şi… cam atât. În schimb, mai are două credite, unul scadent în 2018, iar celălalt în 2027. De precizat că datele sunt cele din declaraţia de avere a acestuia.

Iar de la „înălţimea” celor aproape 65 de milioane de lei vechi cât câştigă lunar, Liviu Dumitru nu pare atins de scandalurile în care numele acestuia a fost sau este implicat sau de procesele intentate pe numele lui  de unii foşti sau actuali subordonaţi ai şefului IPJ Hunedoara.

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație