Şeful CJ Hunedoara audiat la DNA Alba Iulia

84

Procurorii DNA din Alba audiază miercuri mai multe persoane în dosarul în care au fost efectuate în urmă cu o lună percheziții la Consiliul Județean Hunedoara.

IMG_0092

SURSA: adevarul

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că procurorii îl vor audia și pe președintele CJ Hunedoara, Mircea Ioan Moloț.

Miercuri dimineaţă un procuror şi doi mascaţi s-au prezentat la biroul preşedintelui CJ Hunedoara având mandat să-l însoţească la sediul DNA Alba Iulia pentru audieri. Potrivit DIGI TV, citând procurori DNA, Mircea Moloţ este suspectat acum că ar fi condiționat alocarea de fonduri către o comună din Hunedoara de modul în care locuitorii votează la alegerile prezidențiale.

Alături de preşedintele CJ Hunedoara, la DNA a fost dus miercuri şi vicepreşedintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint. Potrivit romaniatv.net , Tiberiu Balint,  are calitatea de suspect, pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată, spălare de bani în forma instigării.

IMG_0091

SURSA: adevarul

Pe 7 noiembrie, procurorii DNA au descins la Consiliul Județean Hunedoara, dar și la domiciliul lui Moloț, într-un caz de corupție.

SURSA: agerpres.ro, romaniatv.net, digi24.ro

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Şeful CJ Hunedoara audiat la DNA Alba Iulia

  1. Gerula

    Observ ca cel mai grav lucru legat de Consiliul Judetean Hunedoara este, ca de obicei, trecut cu vederea. CJ Hunedoara a dat autorizatie de constructie pentru doua „micro”hidrocentrale „macro”ilegale, pe care vor sa le faca unde este absolut ilegal, in geoparcul Tara Hategului si in acelasi timp in situl Natura 2000 Strei Hateg. Vor sa distruga ultimul rau care coboara din Retezat si nu a fost inca distrus, un rau fabulos pentru patrimoniul nostru natural. Problema aceasta de ce n-o verifica DNA-ul? Este un act coruptie in care sunt implicate o suita intreaga de institutii corupte: Apele Romane (Administratia Bazinala Mures, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor), Agentia pentru Protectia Mediului HD, administratia geoparcului, Inspectoratul Teritorial de regim Silvic si Vanatoare, primaria si consiliul local din Salasul de Sus etc.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.