Şef nou. Constantin Jujan este, de astăzi, boss-ul CEH

Acesta a îndeplinit, în ultima vreme, funcţia de director al Minei Petrila

jujanConstantin Jujan, noul director general al Complexului Energetic Hunedoara, îşi preia astăzi postul de conducere. La Petrila, unitate extractivă condusă până acum de acesta, va fi desemnat un nou director.

Alt preşedinte şi la Consiliul de administraţie

Consiliul de Administraţie al CEH l-a desemnat pe Constantin Jujan în funcţia de director general al entităţii energetice, postul rămânând vacant după demisia lui Aurel Niculescu. De asemenea, Alexandru Blaj a fost desemnat noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii energetice hunedorene. Complexul Energetic Hunedoara cuprinde cele două termocentrale hunedorene, Paroşeni şi Mintia, respectiuv cele patru mine viabile – Lonea, Livezeni, Vulcan şi Lupeni. CEH are la ora actuală aproximativ 6.600 de angajaţi, atât în sectorul energetic, cât şi în cel minier.

Constantin Jujan a fost până acum directorul Minei Petrila, aflată pe program de închidere, unitate extractivă unde a fost mutat în mai 2012, cu puţin timp înainte de înfiinţarea CEH. A mai fost director adjunct la Compania Naţională a Huilei, pe vremea când aceasta era condusă de Daniel Surulescu, iar din 2009 a fost numit director general al CNH. De precizat că Jujan a deţinut şi interimatul la conducerea EM Petrila imediat după exploziile din noiembrie 2008, soldate cu moartea a 13 mineri, şi este cel care a condus echipele de salvatori care au recuperat din subteran trupurile ortacilor ucişi de deflagraţii. Acum, la Mina Petrila ar urma să fie desemnat un nou director, lucru care se va întâmpla zilele următoare.

Aurel Anghel, directorul general al Societăţii Naţionale de Închideri de Mine Valea Jiului, de care aparţine Mina Petrila, a declarat, miercuri, că aşteaptă ordinul de ministru privind numirea lui Constantin Jujan în fruntea Complexului Energetic Hunedoara, iar mai apoi va avea o întâlnire  cu conducerea executivă a SNIMVJ şi va fi numit un nou director. (Carmen Cosman – Preda)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedorean acuzat că a jefuit un cabinet medical din spital         Carmen Hărău : „Este greu dar foarte onorant să lupți acum pe frontul anti-PSD!”         11 ani de la tragedia din Mina Petrila         Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva         Tânăr acuzat de înșelăciune         Hoți prinși în urma unei razii         Clădirea Primăriei Hunedoara intră în renovare         CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia