Secția de Cardiologie a spitalului din Petroșani a fost închisă

Problemele cauzate de tânăra din Valea jiului, care a răspândit infecţiile cu coronavirus în Spitalul de Urgenţă din Petroşani sunt tot mai mari.

 

După ce în urmă cu o săptămână secţia de Neurologie a fost închisă, iar cadrele medicale şi pacienţii au intrat în izolare, de joi şi secţia de Cardiologie a fost închisă. O asistentă de la Cardiologie a fost confirmată pozitiv la infecţia cu COVID – 19. Circa 30 de persoane de pe secţia Cardiologie au intrat în izolare la domiciliu, iar pacienţii au fost redistribuiţi pe alte secţii ale spitalului.

11 medici şi asistente de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani au fost infectate cu noul coronavirus, după tânăra de 26 de ani s-a internat la Neurologie fără să spună că vine dintr-o zonă roşie din Italia şi că trebuia să rămână în autoizolare. Alte 110 teste epidemiologice realizate personalului medical au ieşit negative.

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus din judeţul Hunedoara a ajuns la 23, iar cele mai multe privin din Valea Jiului/

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat