Se răcește vremea

Administraţia Naţionale de Meteorologie (ANM) a transmis că, sâmbătă, vremea se va răci semnificativ şi va fi în general închisă, cu ploi pe arii extinse, în jumătatea de nord-est a ţării. În restul teritoriului, valorile termice în scădere uşoară faţă de intervalul anterior, se vor situa în continuare peste normele climatologice specifice perioadei, cerul va avea temporar înnorări, iar ploile se vor semnala cu caracter local. Vor fi predominant ninsori în Carpaţii Orientali şi în zona limitrofă acestora, şi precipitaţii mixte în Carpaţii Meridionali şi pe crestele Carpaţilor Occidentali.

Duminică, 28 februarie, vremea va continua să se răcească în jumătatea sudică a ţării, în timp ce, în restul teritoriului, valorile termice nu vor mai avea variaţii semnificative.

Nici săptămâna viitoare nu începe cu vreme frumoasă. În primele zile, temperaturile vor fi scăzute, iar în ţară, vremea se va încălzi uşor începând de miercuri, iar precipitaţiile se vor semnala doar pe arii restrânse. În Bucureşti, vremea se va încălzi uşor la mijlocul săptămânii, iar trecător va mai ploua slab.

Sursa: adevarul.ro

Comentarii FB

comentarii


TAG


Ziarul Hunedoreanului