Se deschide ștrandul din Hunedoara

Ştrandul „Corvina” din Hunedoara îşi va redeschide porţile din 1 iunie. Biletele de intrare vor costa până la 21 de lei pe zi, iar copii, studenţii, pensionarii şi şomerii indemnizaţi vor beneficia de reduceri.

Au fost impuse măsuri de prevenire împotriva răspândirii infecţiilor cu Covid 19. Astfel, accesul clienţilor în incinta ştrandului este permis după efectuarea triajului epidemiologic. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă semne de infecţie respiratorie (tuse şi strănut frecvente, stare generală alterată) şi febră mai mare de 37,3°C. Nu se va permite accesul la piscină/bazin şi se va recomanda izolarea la domiciliu în cazul în care persoana prezintă simptomatologie de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată).

Pentru a intra în zona piscinei, se va trece obligatoriu prin efectuarea duşului. Este interzis scuipatul sau suflatul nasului în bazin

Accesul la tobogan, unde este cazul, se va face cu respectarea distanţei de cel puţin 2 metri între persoane şi evitarea supraaglomerării. De asemenea, vizitatorii ştrandului municipal au obligativitatea respectării măsurilor de distanţare socială, minimum 2 metri, informează Primăria Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului