Se deschid trei centre noi de vaccinare anti-COVID în județul Hunedoara

485

De la 1 martie, noile centre de vaccinare împotriva Covid 19 de la Lupeni, Haţeg şi Petrila îşi încep activitatea.

Centrele vor funcţiona în Lupeni – la Palatul Cultural Minerul, în Haţeg – în sala de sport comunitară şi în Petrila – la Casa de Cultură a oraşului.

„Fiecare centru de vaccinare va avea alocat un flux de vaccinare cu 60 de persoane pe zi, urmând să fie livrat vaccinul Pfizer-BioNTech. Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de sâmbătă, 27 februarie, şi se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani şi persoanele cu dizabilităţi”, a informat Direcţia de sănătate Publică Hunedoara.

În prezent, în judeţul Hunedoara sunt funcţionale centre de vaccinare împotriva Covid 19 la Hunedoara, Deva, Petroşani, Brad, Orăştie şi Călan, destinate persoanelor incluse în etapa a doua de vaccinare. De miercuri, au fost deschise două centre noi de vaccinare în judeţul Hunedoara, destinate cadrelor didactice. Centrele de vaccinare au fost organizate în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi al Universităţii Petroşani, a informat Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *