Se cerea în libertate. Tâlharul din Petroşani rămâne în arest

99

Judecătorii din Petroşani au menţinut măsura arestării preventive pentru tânărul de 25 de ani care a tâlhărit o femeie ce putea să-i fie bunică. Tâlharul, care este recidivist, ar fi vrut să fie cercetat în stare de libertate.

catuseValentin Ciprian Ciolacu va rămâne în arest, potrivit sentinţei pronunţate luni de magistraţii de la Judecătoria Petroşani, care au constatat legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului aflat acum în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Deva. Prin apărătorul din oficiu, tâlharul a cerut să-i fie înlocuită măsura arestării preventive cu cea a obligării de a nu părăsi localitatea. .

Tâlhăria a fost comisă în data de 1 septembrie, când Ciprian Ciolacu i-a sustras prin violenţă unei femei în vârstă de 60 ani, din municipiul Petroşani, poşeta în care avea bunuri în valoare de 400 lei. Cauza făcea obiectul unui dosar penal înregistrat iniţial cu autor necunoscut, însă după prinderea făptaşului, al două săptămâni de al comiterea faptei, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%. Bărbatul în vârstă de 25 de ani  a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar apoi a fost  prezentat Judecătoriei Petroşani, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.