SCHIMB DE EXPERIENȚĂ ÎN S.U.A. Medicii oftalmologi de la OpticLine, spre o altă dimensiune a practicii medicale

O perioadă de pregătire în cadrul unuia dintre cele mai importante Centre Universitare de Medicină oftalmologică din lume, este, adesea, un apogeu al vieţii profesionale

Medicii Daniel şi Laura Angelescu, de la Clinica de Oftalmologie OpticLine Deva, sunt gata să păşească într-o altă dimensiune a practicii medicale, printr-un stagiu de practică efectuat pe continentul american, la renumitul Spital Universitar din Iowa City. La categoria Oftalmologie, clinicile universitare Iowa City se află pe primele locuri, ca performanţă medicală, între universităţile din Statele Unite ale Americii.

„Se poate revoluţiona şi medicina românească”

“Cele două săptămâni de practică medicală petrecute în Statele Unite ale Americii, la una dintre cele mai bune şi renumite clinici oftalmologice din lume, au fost memorabile. Cu siguranţă nu vom uita vreodată experienţa trăită la clinica de oftalmologie a grandioasei Universităţi Iowa, ci ne vom aminti cu drag de ea, ca fiind o treaptă semnificativă în procesul nostru de dezvoltare personală şi profesională. Cazurile întâlnite pe continentul american ne-au lărgit orizontul cu încă puţin, impregnându-ne dorinţa de a ridica medicina românească la acelaşi nivel. Profesionalismul, tehnologia avansată, aparatura de o performanţă greu de imaginat, precum şi etica medicală ne-au impresionat şi ne-au redemonstrat faptul că medicina oftalmologică este una dintre cele mai fascinante ramuri ale medicinii. Întorcându-ne în ţara în care ne-am născut şi pe care o iubim, ne-am setat obiectivul de a ne strădui cât mai mult să oferim şi compatrioţilor noştri accesul la servicii medicale precum în Occident. În ciuda multor obstacole, cu ambiţie, multă muncă, nu fără sacrificiu şi perseverenţă, credem că se poate revoluţiona şi medicina românească. Poate nu în totalitate acum, dar cu siguranţă viitorul arată promiţător!”, declară, plini de optimism, medicii Daniel şi Laura Angelescu, cei care au pus bazele clinicii din Deva, în urmă cu trei ani.

OpticLine, la ceas aniversar

În 4 aprilie, OpticLine – Dr. Angelescu a aniversat 3 ani de când şi-a deschis porţile în Deva.

Ce înseamnă OpticLine – 3 ani:

✔️Peste 23 500 de pacienţi în cele două clinici din Deva şi Petroşani;

✔️Peste 5000 de intervenţii (operaţii cataractă, laser, retină) în total;

✔️2000 de pacienţi la Petroşani, în doar 5 luni de la deschiderea clinicii, în 2018.

✔️O reţea extinsă în judeţul Hunedoara, care cuprinde 2 clinici, 9 optici medicale,

Dr. Daniel Angelescu: „Prin intermediul reţelelor de socializare, am primit numeroase gânduri bune şi urări călduroase. Suntem copleşiţi de multitudinea aprecierilor şi ţinem să mulţumim fiecăruia: Vă mulţumim că existaţi şi ne dorim să rămâneţi în continuare alături de noi!”

Toţi cei care doresc să beneficieze de serviciile oftalmologice de specialitate din cadrul clinicilor OpticLine, pot suna pentru programări la următoarele numere de telefon:

0354 409 826 – Deva, Bdul. Decebal, bl.M, la parter; 0744 922 606 – Petroşani, Str. Avram Iancu, Bl.12, la parter.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Accident grav pe șantierul magistralei de mare viteză, la Mintia. Un bărbat a suferit arsuri cu apă clocotită         Scene de violență extremă produse de un interlop din Vulcan         Râsu’-plânsu’ arheologiei. Concluziile bizare ale expertului care a stabilit valoarea matriței din Sarmizegetusa Regia         O fetiță de patru ani s-a prăbușit de la etajul al doilea al unui bloc din Deva         Cum a fost celebrată Ziua Drapelului Național în Deva și Hunedoara         Lansare proiect: „Construcţie şi dotare creşă nouă, strada Luminii, nr. 10, municipiul Orăştie”         Variante ieftine de vacanță – Serbia sau Bosnia         Peste 3.000 de tone de păcură vor încălzi municipiul Brad         Drumul spre cetatea dacică Piatra Roșie a fost asfaltat         Șase medii 10 în județ, la Evaluarea Națională         ATENŢIONARE PENTRU ȘOFERI. Traficul rutier va fi închis în weekend pe strada Hărăului         PRIMARUL DEVEI: „Susțin necondiționat orice demers menit a salva Termocentrala Mintia de la închidere!”         Program prelungit la “Paşapoarte”, doar dacă se impune         Ziua comunei Râu de Mori         Sărbătoarea Sânzienelor, păstrată în satele din Munții Orăștiei         Lansarea implementării proiectului: „Creşterea eficienţei energetice a blocului de locuințe M1 – Aleea Crizantemelor din municipiul Deva“, cod SMIS 117069         Podul verde al Autostrăzii Lugoj – Deva, din ce în ce mai animat         Un adolescent în vârstă de 16 ani a distrus trei autoturisme         Afacerea unui contrabandist pusă pe butuci         Tragedie pe calea ferată, în stația Aurel Vlaicu. A murit o copilă de opt ani