SCHIMB DE EXPERIENȚĂ ÎN S.U.A. Medicii oftalmologi de la OpticLine, spre o altă dimensiune a practicii medicale

O perioadă de pregătire în cadrul unuia dintre cele mai importante Centre Universitare de Medicină oftalmologică din lume, este, adesea, un apogeu al vieţii profesionale

Medicii Daniel şi Laura Angelescu, de la Clinica de Oftalmologie OpticLine Deva, sunt gata să păşească într-o altă dimensiune a practicii medicale, printr-un stagiu de practică efectuat pe continentul american, la renumitul Spital Universitar din Iowa City. La categoria Oftalmologie, clinicile universitare Iowa City se află pe primele locuri, ca performanţă medicală, între universităţile din Statele Unite ale Americii.

„Se poate revoluţiona şi medicina românească”

“Cele două săptămâni de practică medicală petrecute în Statele Unite ale Americii, la una dintre cele mai bune şi renumite clinici oftalmologice din lume, au fost memorabile. Cu siguranţă nu vom uita vreodată experienţa trăită la clinica de oftalmologie a grandioasei Universităţi Iowa, ci ne vom aminti cu drag de ea, ca fiind o treaptă semnificativă în procesul nostru de dezvoltare personală şi profesională. Cazurile întâlnite pe continentul american ne-au lărgit orizontul cu încă puţin, impregnându-ne dorinţa de a ridica medicina românească la acelaşi nivel. Profesionalismul, tehnologia avansată, aparatura de o performanţă greu de imaginat, precum şi etica medicală ne-au impresionat şi ne-au redemonstrat faptul că medicina oftalmologică este una dintre cele mai fascinante ramuri ale medicinii. Întorcându-ne în ţara în care ne-am născut şi pe care o iubim, ne-am setat obiectivul de a ne strădui cât mai mult să oferim şi compatrioţilor noştri accesul la servicii medicale precum în Occident. În ciuda multor obstacole, cu ambiţie, multă muncă, nu fără sacrificiu şi perseverenţă, credem că se poate revoluţiona şi medicina românească. Poate nu în totalitate acum, dar cu siguranţă viitorul arată promiţător!”, declară, plini de optimism, medicii Daniel şi Laura Angelescu, cei care au pus bazele clinicii din Deva, în urmă cu trei ani.

OpticLine, la ceas aniversar

În 4 aprilie, OpticLine – Dr. Angelescu a aniversat 3 ani de când şi-a deschis porţile în Deva.

Ce înseamnă OpticLine – 3 ani:

✔️Peste 23 500 de pacienţi în cele două clinici din Deva şi Petroşani;

✔️Peste 5000 de intervenţii (operaţii cataractă, laser, retină) în total;

✔️2000 de pacienţi la Petroşani, în doar 5 luni de la deschiderea clinicii, în 2018.

✔️O reţea extinsă în judeţul Hunedoara, care cuprinde 2 clinici, 9 optici medicale,

Dr. Daniel Angelescu: „Prin intermediul reţelelor de socializare, am primit numeroase gânduri bune şi urări călduroase. Suntem copleşiţi de multitudinea aprecierilor şi ţinem să mulţumim fiecăruia: Vă mulţumim că existaţi şi ne dorim să rămâneţi în continuare alături de noi!”

Toţi cei care doresc să beneficieze de serviciile oftalmologice de specialitate din cadrul clinicilor OpticLine, pot suna pentru programări la următoarele numere de telefon:

0354 409 826 – Deva, Bdul. Decebal, bl.M, la parter; 0744 922 606 – Petroşani, Str. Avram Iancu, Bl.12, la parter.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie