SCHIMB DE EXPERIENȚĂ ÎN S.U.A. Medicii oftalmologi de la OpticLine, spre o altă dimensiune a practicii medicale

O perioadă de pregătire în cadrul unuia dintre cele mai importante Centre Universitare de Medicină oftalmologică din lume, este, adesea, un apogeu al vieţii profesionale

Medicii Daniel şi Laura Angelescu, de la Clinica de Oftalmologie OpticLine Deva, sunt gata să păşească într-o altă dimensiune a practicii medicale, printr-un stagiu de practică efectuat pe continentul american, la renumitul Spital Universitar din Iowa City. La categoria Oftalmologie, clinicile universitare Iowa City se află pe primele locuri, ca performanţă medicală, între universităţile din Statele Unite ale Americii.

„Se poate revoluţiona şi medicina românească”

“Cele două săptămâni de practică medicală petrecute în Statele Unite ale Americii, la una dintre cele mai bune şi renumite clinici oftalmologice din lume, au fost memorabile. Cu siguranţă nu vom uita vreodată experienţa trăită la clinica de oftalmologie a grandioasei Universităţi Iowa, ci ne vom aminti cu drag de ea, ca fiind o treaptă semnificativă în procesul nostru de dezvoltare personală şi profesională. Cazurile întâlnite pe continentul american ne-au lărgit orizontul cu încă puţin, impregnându-ne dorinţa de a ridica medicina românească la acelaşi nivel. Profesionalismul, tehnologia avansată, aparatura de o performanţă greu de imaginat, precum şi etica medicală ne-au impresionat şi ne-au redemonstrat faptul că medicina oftalmologică este una dintre cele mai fascinante ramuri ale medicinii. Întorcându-ne în ţara în care ne-am născut şi pe care o iubim, ne-am setat obiectivul de a ne strădui cât mai mult să oferim şi compatrioţilor noştri accesul la servicii medicale precum în Occident. În ciuda multor obstacole, cu ambiţie, multă muncă, nu fără sacrificiu şi perseverenţă, credem că se poate revoluţiona şi medicina românească. Poate nu în totalitate acum, dar cu siguranţă viitorul arată promiţător!”, declară, plini de optimism, medicii Daniel şi Laura Angelescu, cei care au pus bazele clinicii din Deva, în urmă cu trei ani.

OpticLine, la ceas aniversar

În 4 aprilie, OpticLine – Dr. Angelescu a aniversat 3 ani de când şi-a deschis porţile în Deva.

Ce înseamnă OpticLine – 3 ani:

✔️Peste 23 500 de pacienţi în cele două clinici din Deva şi Petroşani;

✔️Peste 5000 de intervenţii (operaţii cataractă, laser, retină) în total;

✔️2000 de pacienţi la Petroşani, în doar 5 luni de la deschiderea clinicii, în 2018.

✔️O reţea extinsă în judeţul Hunedoara, care cuprinde 2 clinici, 9 optici medicale,

Dr. Daniel Angelescu: „Prin intermediul reţelelor de socializare, am primit numeroase gânduri bune şi urări călduroase. Suntem copleşiţi de multitudinea aprecierilor şi ţinem să mulţumim fiecăruia: Vă mulţumim că existaţi şi ne dorim să rămâneţi în continuare alături de noi!”

Toţi cei care doresc să beneficieze de serviciile oftalmologice de specialitate din cadrul clinicilor OpticLine, pot suna pentru programări la următoarele numere de telefon:

0354 409 826 – Deva, Bdul. Decebal, bl.M, la parter; 0744 922 606 – Petroşani, Str. Avram Iancu, Bl.12, la parter.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Adolescent de 16 ani acuzat că și-a violat sora de 10 ani         Tragedie pe DN 7, în apropiere de nodul rutier de la Ilia         Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin