Scene șocante în Petroșani: o elevă de 11 ani ar fi fost violată și șantajată de un vecin

377

O elevă de 11 ani ar fi fost abuzată sexual în repetate rânduri de un bărbat în vârstă de 45 de ani. Mama copilei a alertat autoritățile, iar polițiștii au descins, miercuri seara, la domiciliul suspectului și l-au reținut.

„În acest caz a fost deschis dosar penal pentru viol și lipsire de libertate în mod ilegal. O femeie de 34 de ani a reclamat în cursul acestei seri că fiica sa, în vârstă de 11 ani, a fost violată de un bărbat de 45 de ani. Aceasta a declarat că, începând cu luna decembrie 2019, fiica sa de 11 ani s-a deplasat la locuința bărbatului de 45 de ani, din Petroșani, unde a rămas să doarmă, uneori cu acordul mamei. Ulterior, femeia a aflat că bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu minora. Minora a fost condusă la sediul Poliției, pentru a fi audiată în legătură cu fapta sesizată (va fi supusă unei expertize medicale în regim de urgență). În cauză a fost întocmit dosar penal, în funcție de cercetări urmând a se dispune măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani”, a informat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Bărbatul și familia fetei erau vecini. El va fi cercetat și pentru șantaj. Deținea înregistrări cu fata și o șantaja că le va face publice dacă ea va spune despre relațiile sexuale mame sau altor persoane.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.