Scene înfiorătoare în timpul unui spectacol de circ în Hunedoara

Copiii aduşi în număr mare de părinţi la un spectacol de circ care a avut loc, sâmbătă după-amiaza, în Hunedoara, au asistat la o scenă cumplită. O tânără acrobată, „miss Virginia” s-a prăbuşit pe pâmânt de la circa patru metri înălţime, după ce coarda cu care era susţinută în are s-a rupt.

Accidentul, care a creat panică în rândul spectatorilor şi al angajaţilor circului, s-a petrecut chiar la începerea momentului artistic. „Am fost împreună cu fiul meu de patru ani la circ, iar la câteva minute de la începerea spectacolului, la scurt timp după ce miss Virginia a intrat în scenă și s-a înălțat cu coarda s-a prăbușit în fața noastră. Oamenii au intrat în panică, din întreaga sală se auzeau țipete, am ieșit cu copilul tremurând de acolo după ce am văzut-o pe fată căzând”, a povestit o hunedoreancă.

Victima a fost preluată de un echipaj al SMURD şi transportată la spitalul din Hunedoara. „Tânăra de 19 ani, angajată a unui circ din Ungaria, a fost transportată la spitalul din Hunedoara, cu politraumatism prin cădere de la înălţime, unde a şi rămas internată”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare