Scene dramatice într-o pădure. Hoții au luat-o la fugă la vederea polițiștilor

O razie a polițiștilor într-o pădure din apropierea municipiului Brad, în zona Tăului Tărățel, s-a încheat dramatic. Doi oameni au fost prinși în timp ce tăiau lemne ilegal, însă la vederea agenților s-au urcat în mașini și au plecat de la fața locului.
Poliţiştii au plecat în urmărirea acestora, fiind depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Brad, care a furat material lemnos esențe de salcâm, cer, carpen şi gorun, aproximativ 8 m cubi, din pădurea unui proprietar, a informat Inspectratul de Poliție al Județului Hunedoara.
La faţa locului au fost identificate 30 cioate de esență, cer, carpen, salcâm şi gorun, fiind găsite și 70 de bucăți tăiate pe un metru, nemarcate, iar de la cioate se observau urme de tăiere a materialului lemnos, care au fost abandonate pe terenul proprietarului pădurii.
„Bărbatul a recunoscut că a condus un autoturism, pe drumurile publice pe DN 74, pe raza localităţii Tărățel, fără a poseda permis de conducere şi a abandonat autoturismul pe o stradă lăturalnică din cauza unei defecțiuni tehnice, după care s-a urcat în alt autoturism, condus de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Brad, persoană implicată în tăierea ilegală şi sustragerea de arbori, deplasându-se în direcția Tărățel – Brad. În satul Tărățel, autoturismul în care se aflau cei doi bărbaţi a fost oprit de echipajul politiei rutiere, dar aceștia au coborăt și au fugit prin albia Crișului Alb. Au fost prinşi de poliţişti în cele din urmă”, a informat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru tăiere fără drept de arbori, furt de arbori și conducere fără permis pe drumurile publice.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Răspuns la “Scene dramatice într-o pădure. Hoții au luat-o la fugă la vederea polițiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 19 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia