Scene dramatice într-o pădure. Hoții au luat-o la fugă la vederea polițiștilor

O razie a polițiștilor într-o pădure din apropierea municipiului Brad, în zona Tăului Tărățel, s-a încheat dramatic. Doi oameni au fost prinși în timp ce tăiau lemne ilegal, însă la vederea agenților s-au urcat în mașini și au plecat de la fața locului.
Poliţiştii au plecat în urmărirea acestora, fiind depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Brad, care a furat material lemnos esențe de salcâm, cer, carpen şi gorun, aproximativ 8 m cubi, din pădurea unui proprietar, a informat Inspectratul de Poliție al Județului Hunedoara.
La faţa locului au fost identificate 30 cioate de esență, cer, carpen, salcâm şi gorun, fiind găsite și 70 de bucăți tăiate pe un metru, nemarcate, iar de la cioate se observau urme de tăiere a materialului lemnos, care au fost abandonate pe terenul proprietarului pădurii.
„Bărbatul a recunoscut că a condus un autoturism, pe drumurile publice pe DN 74, pe raza localităţii Tărățel, fără a poseda permis de conducere şi a abandonat autoturismul pe o stradă lăturalnică din cauza unei defecțiuni tehnice, după care s-a urcat în alt autoturism, condus de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Brad, persoană implicată în tăierea ilegală şi sustragerea de arbori, deplasându-se în direcția Tărățel – Brad. În satul Tărățel, autoturismul în care se aflau cei doi bărbaţi a fost oprit de echipajul politiei rutiere, dar aceștia au coborăt și au fugit prin albia Crișului Alb. Au fost prinşi de poliţişti în cele din urmă”, a informat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru tăiere fără drept de arbori, furt de arbori și conducere fără permis pe drumurile publice.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Răspuns la “Scene dramatice într-o pădure. Hoții au luat-o la fugă la vederea polițiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață