Scene de violență extremă într-un bloc de la marginea Orăștiei

3573

Polițiștii au intervenit, duminică seara, pentru a opri un scandal izbucnit între mai multe persoane. într-un bloc de locuințe din satul Pricaz (comuna Turdaș)

Polițiștii sosiți la fața locului au identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Turdas, care a declarat faptul că trei bărbați au pătruns în apartamentul în care acesta locuiește, i-au pulverizat în față spray iritant-lacrimogen, apoi unul dintre cei trei bărbați (în vârstă de 42 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice) i-ar fi lovit pe el și pe alți doi dintre locatarii respectivului apartament (doi bărbați, în vârstă de 41 și 47 de ani) cu un cuțit.

„Doua dintre victime, în vârstă de 41 si 47 de ani, care prezentau urme ale unei agresiuni prin tăiere, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Orăștie, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei trei prezumtivi autori ai agresiunii, respectiv bărbatul de 42 de ani și alți doi tineri, au fost identificati de polițiști și conduși la sediul Poliției, pentru audieri”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

A fost întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere, cercetările continuând sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie, pentru a se stabili în ce împrejurări a avut loc scandalul.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.