Scene cumplite în Hunedoara, într-un parc pentru copii

Scene îngrozitoare au fost surprinse, duminică, într-un parc de joacă din municipiul Hunedoara. Un bărbat a fost filmat în timp ce a agresat doi copii.

UPDATE: Tânărul care a agresat cei doi copii a fost reţinut pentru 24 de ore.

Fiul bărbatului de 29 de ani, un minor de 7 ani, a fost şi el lovit de către tânăr. El a fost solicitat la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor DGASPC.

„Celălalt minor (cel trântit la pământ) are 13 ani şi a rămas internat, pentru investigaţii mai amănunţite (se pare că starea lui este bună). Minorul de 13 se pare ca se afla în parc neînsoţit. Autorul nu figurează cu antecedente penale şi a fost reţinut pentru 24 de ore”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

S-au extins cercetările şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice (fapta fiind comisă în loc public). „Din cercetări rezultă că minorul de 13 ani trântit la pământ este nepot al tânărului agresor (fiul surorii soţiei sale)”, a completat reprezentantul IPJ Hunedoara.


În imaginile surprinse cu un telefon mobil se poate vedea cum bărbatul se îndreaptă furios către un copil de doar câțiva ani care se dădea pe un leagăn, îl înjură, strigându-i „Vino aici, f… morții mă-tii” și îl ridică, strângându-l cu mâinile de gât până deasupra capului, apoi îl trântește cu putere pe caldarâm.

Copilul trântit în cap a rămas neclintit din cauza durerii. Câteva secunde mai târziu, bărbatul se îndreaptă spre un alt copil, îl înjură și îi face aceeași manevră violentă. Mai multe persoane se îndreaptă spre primul dintre copiii agresați pentru a-i acorda ajutor, în timp ce acesta rămâne nemișcat.

Din primele informații, oferite de martorii agresiunii, unul dintre copii a fost transportat la spital. În același timp, agresorul a fost reținut de polițiști.

 

„Duminică, în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara. Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ. Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale. În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
3 thoughts on “Scene cumplite în Hunedoara, într-un parc pentru copii

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!