SCENE CUMPLITE ÎN DEVA. Interlopi arestaţi după ce au nenorocit un tânăr în centrul oraşului

208

Scene cumplite s-au petrecut în Piaţa Victoriei din Deva. Un tânăr a fost bătut de doi interlopi, în faţa unui local, iar în urma loviturilor primite s-a prăbuşit lovindu-se cu capul de bordură. Agresorii, Sergiu Stoica (19 de ani) şi Florin Flore (20 de ani) au fost arestaţi.

Încă un incident de o gravitate extremă s-a petrecut în Deva, oraşul în care o femeie fără adăpost a fost violată şi ucisă în bătaie, iar interlopii lovesc oameni nevinovaţi, în centrul istoric, fără a fi opriţi. De această dată, un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost la un pas de moarte, după ce a fost atacat de doi tineri. Scenele groaznice s-au petrecut în faţa unui local din Piaţa Victoriei. Deveanul Alexandru V. a fost lovit cu pumnii şi a căzut, lovindu-se cu capul de bordură. Trecătorii au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj medical, care a preluat victima şi a transportat-o la spital. „În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat prezumtivii autori ai agresiunii, doi tineri din municipiul Deva, în vârstă de 19 şi, respectiv, de 20 de ani, şi au stabilit că suspectul în vârstă de 20 de ani, cu antecedente penale, i-a aplicat victimei o lovitură cu pumnul în zona feţei, în urma căreia victima a căzut şi s-a lovit cu capul de o bordură. Bărbatul agresat a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Tinerii, pe nume Sergiu Stoica şi Florin Flore, sunt anchetaţi pentru vătămare corporală cu punerea în primejdie a vieţii victimei. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au fost prezentaţi apoi instanţei Judecătoriei Deva, cu propunere de arestare preventivă. „Instanţa dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Stoica Sergiu – Ioan, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice, şi Flore Florin – Alexandru, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a informat Judecătoria Deva.

În ultimele luni, mai multe incidente grave s-au petrecut în municipiul Deva.

1 februarie 2016. Cazinou jefuit de un tânăr mascat. Andrei Beldean (21 de ani) a intrat într-un cazinou din Deva, având faţa acoperită cu o cagulă şi purtând un cuţit. I-a cerut angajatei, singură în local, să îi arate locul unde se află banii proveniţi din încasări. În timp ce Beldean a luat 3.000 de lei din cazinou, angajata a fugit din incinta societăţii. Poliţiştii au recuperat de la tânăr circa 700 de lei.

8 ianuarie 2016. Familia unei tinere din Deva a căzut victimă răzbunării unui criminal, aflat în penitenciar, după ce femeia şi-a părăsit fostul soţ, Nicolae Moisa, cunoscut sub numele de „Măgeană”. De doi ani, bărbatul se află în închisoare pentru uciderea şi jefuirea unui sârb, iar în momentul în care soţia sa a decis să îl părăsească, acesta a început să îi terorizeze familia. Foştii socrii ai criminalului au găsit uşa loccuinţei şi mai multe bunuri din apartament incendiate. Autorii distrugerilor sunt trei hunedoreni, cu vârste cuprinse între 25 şi 32 de ani care au acţionat instigaţi de Eugen Nicolae Moisa, cel supranumit „Măgeană”. Interlopul a fost identificat şi trimis alături de cei trei în arest.

23 decembrie 2015. O femeie de 24 de ani din Deva a fost atacată de un violator. Bărbatul a încercat să o stranguleze pe tânără şi i-a pus pumnul în spate, ameninţând-o că o va ucide, dacă nu îl însoţeşte într-un gang, de la parterul blocului. I-a cerut femeii să nu ţipe după ajutor, însă aceasta, iniţial a fost cuprinsă de panică, iar apoi a strigat. Locatarii din bloc au ieşit la ferestre şi au observat cum tânăra era bătută de atacator. Au sunat imediat la 112, iar în scurt timp la faţa locului a sosit un echipaj de Poliţie. Autorul tentativei de viol a fugit, lăsându-şi obiecte personale la locul agresiunii.

30 august 2015. Scene şocante s-au petrecut în centrul istoric al municipiului Deva. Paolo Olmino, patron al unui local din din Piaţa Unirii, şi un prieten de-al său, ambii italieni, au fost bătuţi crunt de doi interlopi din municipiu, după ce au încercat să ajute o tânără care fusese pălmuită de unul dintre aceştia.

9 august 2015. Trei adolescenţi au agresat sexual şi au ucis în bătaie o femeie fără adăpost din Deva. Victima a fost urmărită şi atacată în faţa clădirii IPH din Piaţa Victoriei. După trei zile de suferinţă, femeie, în vârstă de 40 de ani, care a fost tâlhărită, violată şi bătută cu sălbăticie de cei trei adolescenţi, a decedat la Spitalul Judeţean din Deva.

Februarie 2015. Patru tineri au asediat cu un cocktail molotov locuinţa unui tânăr din Şoimuş, anchetatorii stabilind că a fost vorba de o reglare de conturi. Cei patru au fost arestaţi preventiv şi trimişi în judecată sub acuzaţia de distrugere şi tentativă de omor.

 

Comentarii FB

comentarii
2 thoughts on “SCENE CUMPLITE ÎN DEVA. Interlopi arestaţi după ce au nenorocit un tânăr în centrul oraşului

  1. Cetatean

    Unde sunt patrulele de politie la ora aia? Cum soferul de Microbus era la serviciu (in mediu privat) asa trebuia si patrula de politie sa fie la datorie pe bani nostrii! Ar trebui acuzati de tentativa de omor prin neglijenta.

    Reply
  2. Ardelean

    Niste pierde-vara someri si analfabeti isi fac de cap in judet dupa arestarea lui Berbeceanu. De vina sunt jigodiile de la MAI, procurorii corupti si lasi. Asta e Romania sec. XXI.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.