Scene aproape ireale în templul dacilor. Un superstar s-a dezbrăcat la pielea goală în Sarmizegetusa Regia pentru ritualul Haka

Scene cu totul bizare s-au petrecut în Sarmizegetusa Regia. Manu Bennett, unul dintre cei mai faimoși actori neo – zeelandezi, cunoscut pentru rolurile sale în „Spartacus” și „Hobbitul” a urcat în capitala Daciei din Munții Orăștiei și, potrivit informațiilor noastre, s-a dezbrăcat gol-pușcă, a intrat în Marele sanctuar circular și a început să practice Haka, un dans specific al populației băștinașe māori din Noua Zeelandă, cunoscut în lume de la jucătorii echipei naționale de rugby a Noii Zeelande.

Vedeta a fost oprită în cele din urmă de agenții de pază, care au ajuns în scurt timp la el. În Sarmizegetusa Regia astfel de practici fiind interzise prin regulamentul de vizitare al sitului, însă actorul, care era însoțit de un grup de prieteni și-a cerut scuze și a declarat că nu cunoaște limba română și nu a știut ce era scris pe panourile de informare. Cu puțin timp înainte de sosirea vedetei, la Sarmizegetusa Regia a fost în vizită un grup de copii, însă când acesta s-a dezbrăcat pentru a face ritualul războinicilor maori, nu mai erau turiști în sit.

„Acesta este templul antic al Daciei. Poporul dac a ocupat acest oraș incredibil în munți până când romanii au sosit și l-au distrus complet, înlăturând din istorie imaginile și povestirile despre cultura și religia dacică. La sud, la fel s-a întâmplat și cu tracii. Culturi uitate. Religii uitate. Acest loc are atât de multă rezonanță spirituală. Mulțumesc”, a scris Manu Bennet, pe pagina sa de Instagram, după vizita la Sarmizegetusa Regia.

Manu Bennett (49 de ani) este originar din Auckland, Nouă Zeelandă. Familia lui s-a mutat în Australia în 1970, pe când el avea doar câteva luni. A fost un împătimit al sportului, iar în tinerețe a practicat rugby-ul. Bennett a fost însă mereu interesat de muzică, dans și actorie. Și-a început cariera de actor în 1993 cu un rol în serialul Paradise Beach. A interpretat rolul gladiatorului Crixus, în „Spartacus” și pe Azog Profanatorul, căpetenia orcilor, în „Hobbitul”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Din bugetul județului Hunedoara se va amenaja un compartiment destinat tratării pacienților cardiaci critici         CJ Hunedoara: Încă 3 milioane de lei pentru drumurile județene         CJ Hunedoara va finanța închiderea deponeului neconform de la Vulcan         Ioan Emanuel Clej (ALDE) candidează la funcția de primar al Devei         Mircea Moloț (ALDE) candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara         Petrecere în plină stradă, într-un cartier din Hunedoara         Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929