Scandal virtual între elevii Colegiului „Aurel Vlaicu” din Orăştie (VIDEO)

64

IMG_0015Părinţii unor eleve din Orăştie se plâng că acestea sunt hărţuite de un coleg de şcoală şi că profesorii de la Colegiul Aurel Vlaicu nu au luat măsuri împotriva elevului incriminat, motivând că vorbele jignitoare sunt adresate pe o pagină de socializare.

Florin Trif, tatăl a două eleve de la Colegiul Aurel Vlaicu din Orăştie, a reclamat faptul că fiicele sale au fost hărţuite pe Internet de un coleg de şcoală, iar conducerea unităţii de învăţământ nu a luat măsuri pentru ca elevul să fie pedepsit. Incidentul a pornit în urmă cu două săptămâni, când fiica de clasa a zecea a hunedoreanului s-a certat cu un coleg, în timpul orei de dirigenţie. În urma conflictului dintre cei doi, adolescentul a declanşat un adevărat război pe Facebook şi pe Ask FM, două site-uri de socializare, împotriva surorii fetei cu care se certase. Tatăl elevelor s-a plâns direcţiunii, iar elevul a fost chemat să dea explicaţii. Şi-a cerut scuze, însă apoi a continuat jignirile adresate familiei fetei.

„A ponegrit-o şi a făcut-o în toate felurile pe fiica mea. Am printat aceste mesaje şi le-am arătat directorului şcolii. Conducerea şcolii trebuie să ia măsuri, pentru că nu este normal ca aceste lucruri să se întâmple, nici chiar pe paginile de socializare”, a declarat Florin Trif. El spune că hărţuirea la care au fost supuse fiicele sale le-a afectat emoţional.

Mircea Ionică, directorul unităţii şcolare, nu a vrut să comenteze afirmaţiile părintelui. El a precizat că va avea loc o şedinţă în care vor fi discutate împrejurările în care au avut loc incidentele şi că va propune ca elevii care se insultă pe paginile de socializare să poate fi sancţionaţi.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.