Scandal uriaș între iubiți, cu urmări grave: o mașină a fost incendiată iar trupele speciale au tăbărât peste suspect

88

O femeie a reclamat Poliției Simeria că autoturismul parcat pe o stradă din localitate i-a fost incendiat. Fostul iubit al hunedorencei este acuzat de dstrugere.
„Poliţiştii, în urma activităților investigative derulate în cadrul dosarului penal constituit cu privire la comiterea infracțiunii de distrugere, au reuşit să identifice un bărbat de 41 de ani, din oraşul Călan, cu privire la care efectuează cercetări privind infracţiunea reclamată. În cursul zilei de miercuri, în urma unei acțiuni, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cei ai Polițiilor Oraşelor Călan și Simeria, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, l-au depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, pe raza orașului Călan, și l-au reținut pentru 24 de ore”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.
Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Deva şi urmează a fi prezentat magistraților, în vederea luării de măsuri preventive.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *