Scandal uriaș în Vulcan. Doi oameni au amenințat că se aruncă de pe bloc, „de foame”

645

Forțele de ordine au intervenit în forță pentru a calma spiritele încinse în Vulcan, unde doi localnici au urcat pe acoperișul unui bloc și au amenințat că se sinucid, dacă nu primesc alimente gratuit de la primărie.

Zeci de locatari au ieșit în stradă pentru a asista la gesturile celor doi bărbați, cu antecedente penale. La scurt timp, la fața locului au sosit echipaje ale Poliției, Jandarmeriei și Poliției Locale. Forțele de ordine i-au convins în cele din urmă pe cei doi să coboare de pe clădire. S-au produs, însă busculade între oameni și jandarmi, locatarii protestând că primarul nu a venit să le îndeplinească cererile de ajutor și că jandarmii au folosit spray-uri lacrimogene pentru a-i îndepărta.

„Cei doi bărbați din municipiul Vulcan, in vârstă de 49 si 38 de ani, au fost coborâți de forțele de ordine de pe imobilul pe care au urcat pentru a protesta, cerând alimente de la Primărie. Aceștia au fost conduși la sediul Poliției și urmează a fi sancționați contravențional atât în baza Legii 61 din 1991, pentru tulburarea liniștii publice, cât și pentru încălcarea reglementărilor privind circulația în afara locuinței, prevăzute prin ordonanțe militare. Ulterior, vor fi conduși la o unitate medicală pentru un consult psihiatric, cu privire la tentativa de suicid”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.