Scandal monstru pe o stradă din Geoagiu

823

Polițiștii au reținut un tânăr implicat într-o altercație în trafic, în care a distrus mașina unui localnic.

Un tânăr de 22 de ani, din Geoagiu, a fost reţinut de poliţişti și este cercetat penal pentru distrugere, loviri sau alte violențe şi tulburarea ordinii și liniștii publice.

Un localnic a sunat la Poliție pentru a reclama că, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Geoagiu a fost oprit și agresat de tânăr, care i-a avariat maşina.
„Poliţiştii au stabilit că bărbatul se deplasa din direcția Geoagiu-Băi către Gelmar, iar un autoturism i-a blocat continuarea deplasării, după care conducătorul autoturismului respectiv a coborât din mașină şi a aplicat cu o bâtă o lovitură geamului portierei dreapta-față, cioburile rezultate din spargerea geamului provocându-i bărbatului de 54 de ani răni ușoare la mâna stângă”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Polițiștii au descins, marți, la domiciliul tânărului, de unde au ridicat mai multe probe ce vor fi evaluate, în cadrul dosarului de cercetare penală. „Față de tânăr, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie, în vederea luării măsurilor legale”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *