Scandal în familie terminat la Poliție

Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată, sâmbătă seara, cu privire la desfăşurarea unui scandal în familie, la o adresă din comuna Turdaș.

Patrula de poliție care s-a deplasat la fața locului a aplanat starea conflictuală şi a stabilit faptul că un bărbat de 36 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce se afla în curtea imobilului din comuna Turdaş, a avut un conflict verbal cu soția sa, legat de faptul că femeia i-a luat cheile autoturismului ce aparține mamei acesteia, pentru a-l împiedica pe bărbat să plece cu autoturismul, întrucât acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu deținea permis de conducere.

Bărbatul s-a enervat din această cauză, iar după ce au intrat în interiorul locuinței, acesta şi-a lovit soția cu palmele peste față.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile şi au întocmit, în cauză, dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

IPJ Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!